Незабравимите цитати от Кийт Ричардс

18.12.2017, 18:45

И неговите най-култови корици

   
 
Незабравимите цитати от Кийт Ричардс

На 18 декември, един от най-великите китаристи (а в някои отношения и най-великият китарист) на нашето време - Кийт Ричардс, стана на 74 години. За да почетем по наш начин този голям човек, ще ви припомни няколко от най-култовите му фрази и ще ви покажем неговите най-ярки корици. И всичко това само от последните 15 години.

1. Бъдете внимателни с твърдия алкохол! Под неговото влияние можете да стреляте по някой данъчен инспектор... и да пропуснете!

2. Ако искате да ударите властта в муцуната, това обезателно се прави поне с двете ръце.

3. Първата част от писмото, което Тони Блеър ми изпрати, гласеше: "Скъпи Кийт, вие винаги сте бил един от моите герои...". Великобритания е в ръцете на човек, който ме смята за герой - това е безподобен ужас!

1614861

4. Никога през живота си не съм свалял жени. Аз просто не знам как се прави. Никога не ме е бивало с фразите: "Здрасти, красавице, как си? Искаш ли да се усамотим?". Аз правя друго! Създавам непоносимо напрежение, в което или тя, или аз трябва да реагираме. Най-често това е тя.

5. Никога не съм имал проблеми с наркотиците, за сметка на това съм имал проблеми с полицията.

6. На Мик му трябва да става с ясен план за деня всяка сутрин - какво да яде, на кого да звънне, къде да се разходи. Аз ставам, благодаря за новия ден (знам, че може да ми е последен) и се уверявам, че телефоните вкъщи са изключени.

1614860

7. В течение на 10 години бях първи в списъка "Кой ще пукне следващ". Жестоко се разочаровах, когато отпаднах от първото място.

8. Аз съм един от тези хора, които спокойно могат да се похвалят, че са се разхождали по Оксфорд стрийт с плитка хашиш, голяма колкото скейтборд.

9. Един доктор ми даде 6 месеца живот преди доста време. По ирония на съдбата скоро му бях на погребение.

1614862

10. От 14-годишен се подстригвам сам. Това си е моя работа.

11. За да запишете хубав rock and roll, последното нещо, което ви трябва, е съвременна технология.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta