Виж новия трейлър на „Gladiator II“

24.09.2024, 10:12

24 години по-късно!

   
 
Виж новия трейлър на „Gladiator II“

Новият трейлър на "Гладиатор II" беше пуснат онлайн и с него идва голямо разкритие: Луций (Пол Мескал) всъщност е син на Максим (изигран от Ръсел Кроу в първия филм), а не Луций Вер I, както го караха да вярва през целия си живот. Разкритието има големи последици и за двата филма, придавайки по-голямо значение на цялата история на Maximus, показана в промоциите за продължението досега.

В трейлъра майка му Лусила (изиграна и в двата филма от Кони Нилсен) разкрива новината, докато той се подготвя за битка в Колизеума. Но Мескал знае за бащинството на героя си от първите си разговори с режисьора Ридли Скот.

Въпреки че произходът му никога не е изрично разкрит в "Гладиатор" от 2000 г., семената на идеята, че той може да е син на Максимус, със сигурност са там. В края на краищата, Лусила и Максимус са били известни любовници в миналото, а Максимус и Луциус споделят специален момент във филма, в който е ясно, че малкото момче (изиграно от Спенсър Трийт Кларк) гледа високо на прочутия воин. Въпреки това Мескал казва, че е бил шокиран, когато е научил новината:

Въпреки че признава, че наследството, присъщо на разкритието, е "неизбежно", той не чувства, че се е променило много в подхода му към самия герой.


 

Продължението разкрива, че Луций е бил изпратен далеч от Рим като дете от майка си за негова защита. Но когато тираничните императори, които сега ръководят Рим, завладяват новия му дом, той е заловен и като баща си е принуден да стане гладиатор. Сега негодуващ от Рим и майка си, Луций влиза в Колизеума, за да отмъсти и да изпълни съдбата си.

Трейлърът включва и по-задълбочен поглед върху мотивацията на героя на Дензъл Уошингтън, Макринус, влиятелен бизнесмен и собственик на гладиатор, както и повече улики за връзката между генерала Акаций на Педро Паскал и Луций. Актьорският състав също така включва Джоузеф Куин и Фред Хечинджър като близнаците императори на Рим.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ