6 причини защо жените си падат по мъже с бради

13.10.2016, 17:15

Жените си падат по брадати мъже не заради модата, а по напълно природни причини

   
 
6 причини защо жените си падат по мъже с бради

Направо започваме директно. Жените не си падат по брадатковци от някакви си модни съображения, а по напълно природни причини, които са свързани с животинското произхождение на човека (ако е такова, разбира се).

1. БРАДАТА Е СИМВОЛ НА ЗРЯЛОСТ

В женското подсъзнание мъжете с бради се открояват със стереотипите – зрялост, мъдрост и възраст. Несъзнателно болшинството жени искат да имат контакти с мъже (дори само за приятели), които са надеждни и пораснали.

1789922

2. БРАДАТА ПРИДАВА МЪЖЕСТВЕНОСТ

По думите на едни наши познати представителки на нежния пол: "Брадата има израз на първобитна сила и мъжественост, която плаши и едновременно привлича".

1789915

3. ГРИЖА ЗА БРАДАТА = ГРИЖА ЗА ЖЕНАТА

Удивително, но е абсолютен факт: има много жени, които смятат, че ако мъжа се грижи добре за брадата си, ще се отнася по същия начин в интимните отношения. Тук до колкото разбрахме – всичко е свързано с ежедневното внимание.

1789917

4. БРАДАТИТЕ МЪЖЕ СА ПО-ДОБРИ В ОРАЛНИЯ СЕКС

Според запитване на списание Cosmopolitan: 60% от жените твърдят, че оралните ласки с брадат мъж са много по-запомнящи от тези с гладко обръснат индивид. Като причини се изтъква, че брадата се явява допълнителен дразнител (в добрия смисъл на думата), когато се отърква в нежната женска кожа.

5. БРАДАТА СЕ ЯВЯВА ИНДИКАТОР ЗА ДОБРО ЗДРАВЕ

Действително, ако мъжа успее да си отгледа гъста брада, това означава че хормоналният му баланс е в норма и всичко е наред.

1789921

6. МЪЖЪТ С БРАДА Е ОТЛИЧЕН БАЩА

Също огромен стереотип, но ако си с брада, работи в твоя полза.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ