3 персонажа от сериали, които са убити с причина

11.10.2020, 11:00

Заслужили са си го!

   
 
3 персонажа от сериали, които са убити с причина

Чувството, когато почине любимият ти персонаж от сериала е ужасно, но понякога се налага на някои актьори да им се спре кранчето. Оказва се, че има актьори, толкова досадни и надменни, че режисьорите нарочно променят сценариите, така че персонажите им да бъдат изхвърлени от сериалите по един или друг начин. В този случай ще говорим за убитите!

Чарли от "Изгубени"

Доминик Монахан изигра пристрастения музикант Чарли в сериала "Изгубени". Оказва се, че Монахан постоянно дразнел сценаристите, като им казвал какво да правят. Не харесвал и звездата на сериала Матю Фокс, а Еванджелин Лили, била бившата приятелка на Монахан. Затова, когато сценаристите решили да се отърват от Доминик като убият неговия герой, самият актьор се зарадвал, че най-накрая ще може да прави други проекти. А ние пък бяхме много тъжни, Чарли ни беше любимец.

2251931

Чарли Харпър от "Двама мъже и половина"

Чарли Шийн играеше главната роля в ситкома "Двама мъже и половина" от 8 години. Той дори беше признат за най-добре платения телевизионен актьор. Шийн обаче е известен с множество скандали, злоупотреба с алкохол и наркотици. Освен това той многократно обиждал създателя на сериала в интервюта и туитове. Постоянно наричал шефа си "охлюв". След 8 години създателите не издържали и уволнили Чарли, убивайки персонажа му под колелата на влак.

2251932

Абе тука има някакъв заговор срещу герои на име Чарли, ама айде...

 

Иди Брит от "Отчаяни съпруги"

2251933

Актрисата Николет Шеридан, която изигра Иди, била истинска примадона - непрекъснато закъснявала за снимки, спорела с всички и забравяла репликите си. Тя не намерила общ език с никой от колегите си, включително звездата на шоуто - Ева Лонгория. Веднъж между Шеридан и създателя на поредицата Марк Чери избухнал толкова разгорещен спор, че в крайна сметка Чери не издържал и я ударил в главата. Твърди обаче, че едва я е докоснал. След този инцидент Чери решава да убие Иди в шоуто, като "причини" автомобилна катастрофа.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ