15 откачени секс-закона от целия свят

21.04.2015, 10:42

Не се събличайте пред снимка!

   
 
15 откачени секс-закона от целия свят

Импровизирана статистика (включва възрастите между 20-75 г.): хората, които имат сериозна връзка, правят секс средно 2 пъти седмично. Тези, които не са в постоянни отношения с някого, имат сексуални отношения средно веднъж в седмицата. Да предположим, че половината от населението на Земята е в сериозна, а другата половина в несериозна връзка. Средната продължителност на един акт, включително и любовната игрa, трае около един час (което хич не е малко). От това следва, че средно човек прави секс 1,5 ч. седмично. Една седмица се състои от 168 часа. Населението на земята е около 7 млрд. души. Не сме сигурни какво точно да правим с всички тези числа, но дълго опитвахме да стигнем до някакъв извод. След неизяснени изчисления установихме, че около 45 млн. души правят секс във всеки един момент, включително и в този. Всеки от тези 45 млн. късметлии, разпръснати по целия свят, се съобразява с някакви правила и закони, характерни за мястото, където се намира. Ще внесем светлина за любовните порядки, като ви запознаем с най-откачените секс закони по света, които наистина съществуват.

В Клинтън, Оклахома е забранено да се мастурбира, докато гледате двама души, които правят секс в кола.

В Конърсвил, Уисконсин е незаконно мъжът да стреля с пистолет, докато жена му получава оргазъм.

Закон във Феърбанкс, Аляска не позволява лосове да правят секс на улицата.

Във Флорида е забранено за самотна, разведена или овдовяла жена да скача с парашут в неделя следобед.

Собственикът на всеки хотел в Хастингс, Небраска е задължен да осигурява на гостите чиста и изгладена нощна тениска. Никой няма право да спи гол в хотелското легло, независимо дали е с жена си или приятелката си. Ако някой иска да прави секс, това е позволено, само ако е облякъл тениската от хотела.

В Ню Джърси всяка двойка, която се натиска в кола, и без да иска натисне клаксона, може да отиде в затвора.

В Лос Анджелис, Калифорния е позволено мъж да бие жена си с кожен колан, но не по-широк от 5 см. Само с изрично съгласие на жената може да се използва и по-широк колан. Съгласието трябва да е дадено преди боя.

1496316

В Мичиган не е позволено жена да подстригва косата си, без съгласието на своя мъж.

Единствената законна сексуална поза във Вашингтон е мисионерската.

В Охайо е забранено на жена да се съблича пред снимка на мъж.

В Уилоусдейл, Орегон мъжът не може да псува, докато прави секс със жена си.

В Испания е забранено да се прави секс на плажа. Глобата е 75 000 евро.

В Тексас може да притежавате не повече от 6 дилдо-играчки. Ако нарушите закона, глобата е 4000 долара или затвор до една година.

1496318

В Будапеща, Унгария сексът е позволен само на изгасено осветление. Дори и да сте в собствената си къща. И със собствената жена.

В Луизиана, САЩ некрофилията е законна. Откачалки.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ