14-годишен англичанин стана най-младият милионер в света

16.11.2016, 20:15

А пък ние цял месец събираме точки за тиган от Billa

   
 
14-годишен англичанин стана най-младият милионер в света

Ако се чувствате зле за средностатистическия си живот, в който не сте постигнали нищо значително, значи тази статия е точно за вас! Тя е доказателство, че винаги може да ви хрумне гениална идея, благодарение на която да станете богати, а също така... ще ви стане още по-гадно, че такива идеи все се раждат в чуждите глави. 

1806997

Запознайте се с Харви Милингтън. Той е на 14 години и всеки ден ходи на училище (9-ти клас), но вече е милионер! Богатството си натрупва благодарение на изключително прост, но полезен бизнес - хартиени дискове за стъклата на автомобилите, които да напомнят на шофьорите крайния срок за плащането на техните данъци.

Бизнесът му е станал хит още от първите седмици и той бързо е започнал да получава по близо 400 поръчки на ден, като цената на един такъв диск е 4 паунда. Според баща му причината за високия интерес е, че шофьорите предпочитат да платят 4 паунда за напомнящ стикер, отколкото 500 паунда глоба за закъснение с данъцъка на колата. 

1806996

Но Metro съобщава, че милионите на Харви идват по малко по-различен и неочакван начин. След като натрупва сериозен капитал от напомнящите дискове, той купува 3 акра земя за 100 хиляди с идеята да ги превърне в къмпинг. Явно и там е уцелил джакпота, защото скоро след това други бизнесмени се свързват с него и му предлагат 2 милиона за земята!

"Нямаше как да откажа. Това е огромна сума, особено за някой на моята възраст.", споделя младежът, доволен от факта, че вече е в света на милионерите. Това със сигурност ще е от огромна помощ за неговия бизнес.

Можем да му кажем само "евала!" и благородно да завидим, докато си броим стотинките с надеждата да ни стигнат за още една биричка... Преброихме! Ще стигнат! Всичко е наред! Наздраве за Харви!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ