Как да се държим след секс

Важни правила

   
 
Как да се държим след секс

Сексът може и да не е бил кой знае какво, но има основни правила, които се спазват след него. Те са важни и не търпят грешки. Четете и внимавайте!

1. Дори да сте готови веднага за втори рунд, тя все пак очаква поне 10-минутна пауза.

2. Жената се възбужда по-бавно, но и за по-дълго. След акта шийката на матката остава полуотворена още 25 мин. През това време жената е възбудена.

3. Не обръщайте внимание на всемирната борба с цигарите. Никой не може да скрие факта, че цигарата след секс ви сближава повече от самия секс.

4. Ако трябва да си тръгне след като сте преспали, не бързайте да викате такси. Направете кафе, сложете нещо дребно за хапване и между другото се обадете на колата. Трябва да бъдете поне два пъти по-внимателни, отколкото сте били вечерта.

5. Мъжете също имитират оргазъм. Ако случайно не успеете да свършите и използвате презерватив, е по-добре да изиграете сценка, отколкото да засегнете жената.

6. Ако не смятате да ѝ се обаждате, изобщо не го споменавайте.

7. Не тичайте веднага в банята след секса. Ще я накарате да си мисли, че ви е гнус.

8. Не пращайте в банята девойката след секса, ако тя иска да се излежава на възглавниците. Мокри кърпички ще ѝ свършат отлична работа.

9. Без телефони, телевизия и заучени отговори първите 20 мин. след акта. Това все още е вашето време.

10. Ако се намирате в апартамента на жената и искате да си тръгнете, измислете разумно обяснение. Не си тръгвайте без да кажете нищо.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ