Най-детайлното порно приложение за виртуална реалност идва догодина

28.12.2016, 19:30

С виртуалното участие на десетки звезди от индустрията

   
 
Най-детайлното порно приложение за виртуална реалност идва догодина

Със създаването си интернет извърши революция в животите на милиарди хора по света. Благодарение на мрежата фермери в Пекин могат да се свържат с бизнесмени в Лондон, а служители в кол център в София могат да се опитват да вземат парите на наивни нигерийци. Интернет предлага безкрайни възможности за реализирането на всяка идея, стига само хората да са достатъчно креативни и смели в мечтите си.

Паралелно със световната мрежа се развиха също всякакви технологии и днес живеем в свят без никакви ограничения (освен законовите, разбира се). И след като казахме, че креативните и смели хора могат да постигнат всичко, сега е време да ви представим Морган Йънг, който е съчетал в себе си неумолимия апетит за технологични иновации на Стив Джобс и изгарящото желание на Хю Хефнър да дава на хората това, което искат. 

Морган Йънг е основател на компанията Holodexx, която е на път да промени порно индустрията. Възползвайки се от възможностите на технологията за виртуална реалност, Holodexx ще се опита да предложи на хората върховното порно изживяване, в което те ще могат да "взаимодействат" с истински порно актриси.

1829240

Това ще става посредством контролери, които ще служат за управлението на "виртуални ръце", а вътре в тази реалност всичко ще е като истинско. Десетки порно звезди вече са потвърдили, че ще участват в проекта.Те ще могат да бъдат отключвани вътре в приложението, както и различни тоалети за тях и други порно екстри за всеки вкус.

"Ще се опитаме да представим човешкото разнообразие, стига да е в рамките на безопасното и етичното. Потребителите ще избират какво да си купят. Дали повече порно звезди, различни цветове за косите им, различни облекла и т.н. Всичко ще може да се персонализира.", казва Йънг в интервю за Daily Star.

Holodexx се очаква да се появи през 2017-та година. Вдигаме тост за Морган Йънг! Наздраве!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ