Само за фенове: Inglourious Kunts: Епизод XII – Поредицата "Терминатор"

10.07.2015, 16:14

"Nice to see you!"

   
 
Само за фенове: Inglourious Kunts: Епизод XII – Поредицата "Терминатор"

Сред нас, а знаем, че и сред вас има хора, които до такава степен са фенове на поредицата за "Терминатор", че само при споменаването на което и да е заглавие или ключова реплика от някой от филмите усещат приятни тръпки по гърба. Сега ще ви сполети точно това, защото ви предстои да гледате най-новия подкаст Inglourious Kunts. Епизод XII е посветен, както вече се сещате, на "Терминатор".

Когато страхотният Джеймс Кемърън прави "Терминаторът" и после го надгражда с "Терминатор 2: Денят на Страшния съд", светът на киното сякаш е перфектното бягство от реалността – особено, ако си хлапе. Последвалият "Терминатор 3: Бунт на машините" на Джонатан Мостоу не постига същия блясък, но не изневерява на традицията за придържане към здравия терминаторски екшън; "Терминатор: Спасение" на МакДжи пък предлага нов и интересен поглед към историята, макар в по-голямата си част да е по-скоро разочароващ, отколкото задоволителен.

Тази година видяхме и "Терминатор: Генисис" на Алън Тейлър, който не само се сгромоляса безславно в боксофиса, но и се оказа (може би) най-слабият в целия франчайз. Завръщането на иконата Арнолд Шварценегер грам не помогна на продукцията, въпреки че на моменти носталгията със сетни сили успя да си проправи път към зрителите.

Всичко това е тема на разговора в поредния special епизод на подкаста Inglourious Kunts. Enjoy!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ