Жени споделят най-скапаните свалки, които са преживявали

04.08.2016, 12:00

Мъже, четете и се учете

   
 
Жени споделят най-скапаните свалки, които са преживявали

Не познаваме мъж, който поне веднъж в живота си да не се е излагал брутално при свалка. То е ясно, че никой не се ражда научен, но понякога ни става жал как някои пичове така и не си взимат бележка, ами си действат по техния начин, а после се наливат тъжни, защото пак не са успели да забият някоя мацка.

Е, време е всички да се научим. Или поне да прочетем за едни от най-нелепите начини, по които мъже са се опитвали да впечатлят жена, разказани от самите жени. По-добър урок от това - здраве му кажи!

1. Бях на 18 години и имах среща с доста по-стар от мен мъж. Той доведе дъщеря си и ме представи като "мама".

2. Казват ми: а) каква красива азиатка съм, б) колко са красиви азиатките по принцип, в) как обичат да излизат с азиатки, г) как азиатките остаряват много по-красиво от "техните" жени.

3. Един тип ми изпрати видео, в което се изпразва и обяснява колко качествена сперма произвежда. Бяхме се виждали във фитнеса и дори не си бяхме говорили кой знае колко.

4. Показа ми видео, което си е качил във Facebook. На него прави фитнес упражнения. И това се случи на средата на дансинга в дискотеката. Гледах го в очите около 10 секунди и после си тръгнах.

5. Спомена заплатата и процента мазнини в тялото си в едно и също изречение.

6. След като ми взе от автомата всякакъв вид газирани напитки, въпреки че няколко пъти му казах, че не пия газирано, избра някаква песен от телефона си и я усили докрай. Каза ми, че разбира японския текст на песента и любовта, за която се пее в нея, защото това е емоция, която се обяснява не с думи, а със сърцето. Каза също, че тази песен разказва за нашата любов. Доста беше притеснително.

После ми каза, че по принцип не излиза с рускини (аз съм руса, така че явно няма каква друга да съм, освен рускиня), защото са прекалено силни и инатливи и засенчват мъжествеността му. Но в мен вижда артистична богиня, която може да го освободи.

Това е много кратко резюме. Той правеше това всеки ден в автобуса за цял един семестър.

7. Хвалеше се колко зле се държи със семейството си. Сигурно се опитваше да изглежда като голям гъзар, но всички го смятаха за задник, защото разказваше как разплаква майка си.

8. Сегашният ми приятел се опита да запали две цигари едновременно на втората ни среща. Вятърът непрекъснато му ги гасеше и докато още беше с цигарите в уста, каза: Тотално се провалих, нали?

Опитът му не се получи, но реших, че е сладък и до ден днешен сме заедно.

9. Един пич ми написа: "Здрасти. Искаш ли да ми седнеш на лицето?". Отговорих му: "Защо, носът ти по-голям ли е от пениса ти?".

10. Един тип ме приближи и каза: "Имаш хубави очи!", аз благодарих, а той добави: "Ето, направи си този личностен тест, кажи ми какъв резултат имаш и ще ти кажа дали може да продължим да си говорим!".

11. Един студент по архитектура кръсти небостъргач на мен. Няколко дни по-късно ми изпрати имейл, в който ми сподели, че аз съм единствената причина да живее. Бяхме се запознали преди три седмици и живеехме на 3 щата разстояние.

12. Един тип издялка с нож името ми върху рамото си.

13. Беше ми купил кутия шоколадови бонбони "само за мен", но вече беше изял половината, защото искал да ги пробва.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ