Какво се случва с актьорите от Game Of Thrones след края на сериала?

12.04.2020, 10:00

Я да видим сега!

   
 
Какво се случва с актьорите от Game Of Thrones след края на сериала?

Game Of Thrones приключи преди година, но актьорите продължават своите кариери с пълна сила. Но какво правят те днес, след края на култовия сериал, който промени света?

Нека разберем!

Питър Динклидж ще озвучава Angry Birds
2224062
Актьорът получи четири награди Emmy за Тирион Ланистър и се смята да спира дотук. Гласът му ще бъде чут в анимационен филм, базиран на известната игра Angry Birds и в продължението на анимационния филм "Круд". Актьорът също продължава да играе. През 2019 г. излезе филмът "Between Two Ferns: The Movie", където той играе себе си.
Лина Хийди продължава да играе във филми
2224064
Засега актрисата не получава толкова вървежни роли като на Серсей Ланистър. Хийди участва във филмите "Семейни кютеци" и "Gunpowder Milkshake". Освен това тя се занимава с гласова актьорска игра. Гласът й звучи в анимацията "Господари на Вселената".
Кийт Харингтън отново играе брата на Ричард Мадън
2224059
Кийт Харингтън излезе от депресия покрай последния сезон на Game of Thrones и се върна към снимките. "Джон Сноу" и "Роб Старк" отново изиграха братята във филма на Marvel "Вечните". Освен това Кийт завладява сцената на Уест Енд в пиесата "Истинският Запад" на Сам Шепард.
Емилия Кларк ще играе в "Чайката" на Чехов
2224063
Кариерата на актрисата, която игра Daenerys, се развива перфектно. През декември един от филмите с най-голям успех беше "Last Christmas", в който Емилия изигра главна роля. Тя също получи роля във филма за ФБР "Мръсно ченге". Малко вероятно е да видим филми с Кларк в близко бъдеще, защото тя играе все повече и повече в театъра в Уест Енд тя ще се появи в пиесата "Чайка" от Чехов.
Николай Костер-Валдау участва в датски трилъри
2224060
Актьорът, който изигра ролята на Джайм Ланистър, живее в Дания, така че сега активно действа в родната си страна. През 2019 г. бяха шуснати два трилъра с негово участие: "Suicide Tourist " и "Домино". През 2020 г. датчаните видяха друга драма с Николай Костер-Валдау, в която става дума за атаките в Копенхаген през 2015 г.
Софи Търнър участва във видеоклипове на съпруга си Джо Джонас
2224058
Изпълнителката на ролята на Санса Старк участва във видеоклиповете на Jonas Brothers "Sucker" and "What a Man Gotta Do". Търнър се появи и във филма "X-Men: Dark Phoenix" и сериала "Survive". Най-вероятно актрисата ще си вземе почивка, тъй като има слухове, че е бременна.
Мейзи Уилямс създаде нова социална мрежа
2224061
Уилямс, която играеше Аря Старк, е само на 22, но в нейната кариера вече има много проекти. Например през 2019 г. тя участва във филма "Новите мутанти" по комиксите на Marvel, но премиерата на лентата е отложена за неопределено време заради коронавируса. Мейси създаде и социалната мрежа Daisie, където творческите хора могат да търсят някой, с когото да реализират съвместно проекти.

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ