Който се интересува от политика, прави по-добър секс

02.02.2016, 14:02

ИМАМЕ НОВИНА!

   
 
Който се интересува от политика, прави по-добър секс

Попаднах на чисто ново и, убедена съм, напълно вярно нАучно изследване, което гласи, че мъжете и жените, които живо се интересуват от политика, си прекарват по-добре в леглото. Данните са за САЩ, но смея да твърдя, че всъщност могат да се сведат и до нашата родина. Ами да, няма как човек да следи политическия живот у нас и да не му се ще да такова мамата на всички. То това си ни е нещо като БГ чар, а когато е обвързано и с ненавист и/или любов към някоя партия, нещата стават осезаемо пиперливи.

И все пак си мисля, че средностатистическият българин реагира по различен начин на различните политически дразнители, което пък води до разнообразни сексуални влечения. Да видим.

Млад, успял, нашишкавял

1641497

Да, първоначално човек си мисли, че този тип политици у нас няма как да предизвикат каквото и да било сексуално желание, но това е негативно мислене. Дори най-красивата принцеса или певачка би могла да намери нещо положително в такъв тип, пък било то и само във валута.

Как реагира един средностатистически българин при вида на млад, успял, леко напълнял, но пък забогатял народен представител? Избива го на олекотена версия на садо-мазо, разбира се. Иска да шляпа шумно, да подчинява, но и да изрича нежни имена като "шуши", "шиши", "муши" и други с подобно звучене.

Млад, образован, заемащ само едно място в самолета

1641496

Имаме и такива политици, които познават качествата си и не се страхуват да ги изтъкват. Те обикновено са с богат медиен опит, познават политическия живот от другата страна, преди да се гмурнат в него с главата надолу, повличайки след себе си още млади и интелигентни хора, чрез които пък после бягат в Европа и говорят свободно чужди езици, внасяйки "респект и уважение" у колегите си.

Как реагира средностатистическият българин на този тип политици? Чували ли сте за копрофилия? Това е рядък сексуален фетиш, при който партньорите използват изпражнения за сексуални цели. За някои може да е крайна извратения, но за други - върховно сексуално удоволствие, невъзможно да бъде описано.

Баш политиците, джанъм!

1641495

Някои политици са по-политици от другите. Ами аслъ. Те са врели и кипели и преди промените, и след тях. Гъвкави са като локум, примамливи като баклава, а понякога са жизнено необходими като чорба след препиване - не може да се мине без тях. Особено във формирането на правителство.

Само че много български избиратели не могат да ги понасят и това поражда у тях желание за една идея по-нетрадиционен секс. А именно - анален. Светът става все по-разкрепостен, така че аналният секс едва ли е нещо скандално. А и от него не може да се забременее, така че още по-добре.

Левите

1641492

Не е задължително левите политици да са с леви сексуални предпочитания, но не е и забранено. Представителите на лявото се пишат принципни, но често в опита си да са в крак с времето, нарушават изконните си идеали, а после горко съжаляват, извиняват се и се целуват. В традициите им стоят груповите събирания, наричани пленуми, на които се избират и свалят лидери, намразват се и се заобичват водачи.

Какво предизвикват левите политици у средностатистическия българин? Класически мисионерски секс, от който лъха скука и липса на въображение. Въпреки това страшно много хора залагат на него, защото е позната и сигурна работа. Цели поколения са създадени по този начин - какво пък толкова може да се обърка.

Политици в униформи

1641493

В тях влизат генерали, пожарникари, полицаи и т.н. Разбира се, стига да има нужното образование и умения, всеки човек с желание може да навлезе в политиката и това, че е работил като пожарникар, полицай и т.н. всъщност не е никакъв проблем. Гледат се делата. Не тези в съда, де. За противниците на тези политици, които не ядат асфалт и не обичат тиквеник, униформата дразни погледа и ги изкарва извън равновесие.

Но как реагира средностатистическият българин на униформените политици? Ще ви кажа - открива фетиша на преобличането. Палава медицинска сестра, полицайка, стриптизьор, пилот - защо човек да не разнообрази малко сексуалния си живот? Нима разнообразието в политическата ни действителност не му подсказва да направи именно това? То друго остава ли му?

Атакуващите

1641494

Те са първосигнални, директни и често по-груби, отколкото хората очакват. Но това е част от политиката и пиар кампанията, също така. Изопнати лицеви черти, резки жестове при изнасяне на реч, крайни изказвания и щурмувачески хъс на хората около тях - звучи ли ви познато? Поне веднъж в историята си всяка държава си отглежда по един такъв навитак.

Как действат атакуващите на средностатистическия българин? Като виагра. Около тях всеки е нащрек, внимава да не го нападнат в гръб, пази се и отпред. За сметка на това, когато се стигне до секс, всичко приключва много бързо и всички страни остават разочаровани. Понякога такъв е животът.

Десните

1641490

Десните политици в България хем са много, хем все се делят. Тази изключително типична черта понякога радва българите, друг път ги отчайва, но пък почти винаги им дава нови и нови надежди. Независимо колко бързо тези надежди ще умрат, на тяхно място идват нови, все отдясно. Десните се мъчат да правят коалиции, блокове, кооперации, небостъргачи и какво ли още не с кого ли не, само и само да скалъпят обединение. В крайна сметка накрая винаги настъпва раздор, раздяла и... нова надежда.

Как реагира средностатистическият българин, когато наблюдава и се интересува от десните политици в България? Става колеблив. Трудно си намира постоянен сексуален партньор, но за сметка на това е склонен на суинг секс, което хич не е лошо, стига после да няма страдащи с разбити сърца. Десните винаги са били по-либерални, по-отворени към различното и новото, понякога граничещо с извратеното, но кой казва кое е нормално?

С две думи - политическият живот у нас поражда всякакви сексуални желания. И това е толкова нормално, че чак е странно как досега не са направени връзките между двете неща. Чудя се... дали ако гласуването стане задължително и всички хора - искат или не, започнат да се интересуват от политика, дали всъщност сексуалният живот на българина генерално няма да се оправи?

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ