Колко време е нормално да продължава сексуалният акт?

06.04.2016, 13:00

Знаем, че живо се интересувате

   
 
Колко време е нормално да продължава сексуалният акт?

Един ден учените се събудили с гениалната идея най-после да намерят категоричен отговор на въпроса "Колко време трябва да трае сексуалният акт?". Те запретнали ръкави и крачоли и се заели да решат тази задача, която не дава мира на много хора по целия свят. Е, дами и господа, отговор вече има, само дето не сме сигурни дали ще ви допадне.

Оказва се, че за да се определи средното време на един сексуален акт, трябва да се съобразят доста неща. Кога започва броенето? Любовната игра включва ли се в измерването? На глас ли се брои или се отмерват някакви секунди?

Всъщност хората, участвали във въпросното изследване, не е трябвало да броят секунди, а са работили с хронометър. Групата учени от Холандия навили 500 двойки от целия свят да си засичат времето, в което правят секс, в продължение на един месец. За "старт" се брояло първото проникване във вагината, а за "стоп" - е, за стоп е ясно какво.

1681176

И ето какво са открили въпросните учени: средното време на сексуалния акт при двойките, включили се в изследването, варира от 33 секунди до 44 минути... страхотна работа са свършили учените - животът ни се промени драстично, няма що.

Изводът е, че няма такова животно като "нормално дълъг секс". Освен това, според данните, употребата на презервативи по никакъв начин не влияе на времетраенето на сексуалния акт. Ти да видиш! Също така няма значение къде живее двойката, ОСВЕН АКО не е от Турция. Там сексът е най-кратък (според нашите приятели учените) - средно по 3.7 минути.

ПОУКА: Следващия път, когато правите секс, изобщо не мислете колко време ще "мачкате чаршафите". Няма никакво значение. Чао.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ