Какво крият жените от партньорите си?

12.04.2020, 14:00

Любопитен ли си?

   
 
Какво крият жените от партньорите си?

Всеки от нас пази някои аспекти от личния си живот само за себе си и не ги споделя с хората. Но когато става дума за най-близкия човек сме смята, че трябва да сме напълно откровени с него и да му доверяваме и най-съкровените си тайни.

 

Тези жени обаче споделят брутални истини за себе си, които никога не са разказвали на партньорите си.

 

"Той си мисли, че тренирам, а аз не съм стъпвала във фитнеса. Партньорът ми е луд по активния начин на живот, но аз съм си мързел и не мога да издържа на темпото му. Той дори ми плати карта за фитнес, за да тренирам поне два пъти седмично. Но аз я дадох на една приятелка.”

 

"Отне ми години да му призная, че съм бисексуална. Притеснявах се как ще реагира и си мислех, че след като разбере вече няма да иска да бъде с мен. Но криейки толкова голяма тайна, осъзнах, че не мога да живея пълноценно и да бъда себе си. Той го прие доста по-добре отколкото очаквах и продължихме връзката си още няколко години, преди да се разделим окончателно.”

1933600

"Скрих от партньора си, че съм правила аборт. С него бяхме женени от 8 години, когато се осмелих да му кажа, че направих аборт, когато бях на 22-годишна възраст. Криех тази тайна през годините, защото се страхувах да не нараня чувствата му. След като му казах, той се натъжи и разбра защо съм толкова дистанцирана понякога. Това признание ни сближи много повече и аз самата вече бях спокойна, че мога да говоря с него за това, когато си припомня случката и се почувствам зле.”

 

"Никой от съпрузите ми не е знаел, че не успявам да достигна оргазъм по време на секс. Все пак бях споделила проблема си с първия си съпруг и това го накара да се опитва безотказно да ме накара да изпитам оргазъм. Но на мен взе да ми омръзва и започнах да се преструвам.

1933603

С настоящия ми съпруг дори не съм говорила на тази тема, за да не се повтори ситуацията от преди. Просто прецених, че за мен не е голям проблем да не мога да свърша по време на секс. Защо да го тревожа?”

"Казах му, че съм спряла да пуша. Когато планирахме да заживеем заедно той ми каза, че не може да живее с пушач, защото цялото му семейство са пушачи и той се притеснява за здравето ми. Спях цигарите и се нанесох при него. Мина известно време и отново посегнах към цигарите.

1933601

Първоначално пушех много рядко, когато излизах с приятели, но това прерастна във всекидневно пушене. Пуша поне по две цигари на ден, а той няма никаква идея.”

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ