Какво очаква тя от теб на първа среща?

04.12.2021, 10:00

Да не си бъркаш в носа!

   
 
Какво очаква тя от теб на първа среща?

Първата среща винаги е изпълнена с много приготовления и притеснения. Не знаеш как да се държиш, чудиш се дали ще я впечатлиш. А трябва ли да ѝ носиш подарък или поне едно цвете?

Спокойно! Тук сме за да ти помогнем!

Запомни, че първото впечатление е най-важно. Ако се изложиш на първата среща, тя едва ли ще поиска да те види отново.

Може да заложиш на нещо сигурно като ѝ подариш червена роза. Но вероятно не искаш да си банален. Ако имаш някаква информация за интересите ѝ можеш да се възползваш от това. Вземи ѝ цвете в любимия ѝ цвят или пък любимите ѝ бонбони.

1906189

Имай предвид, че тя ще наблюдава внимателно всяко твое действие. Но тук е важно не само какво правиш, а и какво НЕ правиш. Дали ще ѝ отвориш вратата, дали ще ѝ предложиш да я изпратиш… И ако все пак тя ти откаже не настоявай. Това със сигурност ще я отблъсне.

1906192

Трябва да си наясно с това, че тя е отделила поне половин-един час, за да се приготви за срещата ви. В никакъв случай не пропускай да ѝ направиш комплимент за облеклото или прическата. Само не прекалявай и не я гледай втренчено, че ще те помисли за някой извратеняк…

Важно е да я впечатлиш и да изтъкнеш добрите си страни. Но не забравяй да ѝ задаваш въпроси относно самата нея. Все пак трябва да я опознаеш, за да решиш дали искаш да се срещате отново.

Пък и не си отишъл на среща, за да водиш монолог и тя да се отегчи.

Покажи, че си уверен в себе си и имаш високо самочувствие, но недей да изгрубяваш и да се държиш кат простак. Зрелите жени не си падат по агресивни типове, които псуват и избухват от най-малкото нещо.

Винаги имай резервен план в случай, че заведението, в което искаш да я заведеш не работи или пък ням свободни места. Може да отидете на разходка в някой парк, в зала за игри или просто да хапнете сладолед на някоя пейка.

1906191

Най-важното е да я впечатлиш и да задържиш интереса ѝ. Бъди искрен и възпитан, обръщай внимание на детайлите и несъмнено ще пожънеш успех.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ