Руски фотограф дрогира моделите си и после спи с тях

04.03.2020, 15:00

Палавник!

   
 
Руски фотограф дрогира моделите си и после спи с тях

Александър Тихомиров е независим фотограф, видеограф и блогър. Тойрави клипове за руски и чуждестранни музиканти. Работил е за френския музикант Боб Синклер. Тихомиров пътува много по света и публикува разголени снимки на момичета и готини видео блогове. В популярно предаване той направи шокиращи признания. Оказва се, че фотографът дрогира и спи с почти всеки модел, който фотографира.

2216969

Тихомирова отвежда млади момичета на възраст 17-22 на фотосесии за Playboy. Дестинациите обикновено са екзотични като Малдивите и Бали. Най-младата дама, с която е бил е 17-годишна. Фотографът признава, че дава на момичетата алкохол и наркотици, докато спрат да оказват натиск. Той твърди, че те спят с него, защото искат и им харесва, а не заради влиянието на опиатите.

Още една изповед на Тихомиров ни остави втрещени. Той споделя, че използва детето си само за лайкове в социалните мрежи. Той има син на 3 години и половина и го възприема като проект.

2216968

"Съвсем случайно се ожених и след това ни се роди дете. Не исках семейство, но получихме добро съдържание, тази история започна да генерира добър трафик. Това ме влече, защото когато имаш 50 хиляди харесвания в Instagram, това действа като наркотик."

В резултат Тихомиров се разделя със съпругата си и изпраща 20 хиляди рубли на месец за издръжка.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ