Сексът с непознати е опасен

30.01.2021, 18:00

Предупреждаваме ви

   
 
Сексът с непознати е опасен

На нас мъжете не ни е нужно особено много време, за да ни убедят да правим секс. Всъщност, почти не се налага някой да ни убеждава. Достатъчно е пред нас да има секси жена. Понякога "секси" дори не е задължително качество.

В AskMen видяхме, че учени са доказали иначе дълбоко познатия факт, че мъжете биха правили секс с всичко и всеки, навсякъде и по всяко време. И резултатите определено не са изненадващи. Най-интересното е в какво точно се е изразявало проучването. Разкошна мацка се приближавала до някой мъж с покана да го заведе у дома си за по едно питие. 97% от участвалите мъже моментално се съгласили да я придружат, а цели 83% казали "да" на предложението ѝ да правят секс. Очевидно мадамата не е давала вид на сериен убиец, така че те били напълно спокойни.

Второто изпитание за мъжете било, когато срещу тях заставала мацка средна хубост. Едва 80% от мъжете се съгласили да ѝ отидат на гости и само 60% от тях били готови на забавления между чаршафите. Не само мъже били подложени на това изпитание. Били включени и дами, но при тях само 1% се съгласили на дадените им предложения.

Какъв е изводът? Ние мъжете сме идеалните жертви на секси непознати жени, желаещи да ни изкормят и да изядат вътрешностите ни. Те ще ни запленят с тясната си рокличка, ще ни предложат секс, ще ни завлекат в леговището си и там... не искаме дори да си представяме какво ще ни направят. Затова, пичове, стегнете се и не се поддавайте така лесно на предложенията за секс. Опасно е!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 06.11.2011 | 23:16
1 И за колко точно жени серийни убийци се сетихте :))
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ