Жените, които изневеряват без никакви задръжки

21.09.2021, 09:00

Кои са те и защо го правят?

   
 
Жените, които изневеряват без никакви задръжки

Мъжете или жените изневеряват повече? Вечният въпрос за съжаление остава без отговор. Но има дами, у които изневярата не предизвиква и капка свян и я практикуват без да им мигне окото. Ще се запитате кои са те и каква е причината да загърбят уважението и верността към партньора.

Това далеч не са онези дами, които са склонни симулират оргазъм.

Нещата са мааалко по-сложни...

Това често са жените, които са се омъжили прекалено млади, за човек, с когото не са били сигурни, че искат да прекарат живота си. Обикновено са били притиснати от семействата си, за които да омъжат дъщеря си е било по-важно от собствените ѝ планове за бъдещето.

Някои жени изневеряват, защото чувствата към партньора им са се изпарили. За това има много причини, но най-честата е еднообразието. Вместо да се опитат да вдъхнат нов живот на отношенията си, те се впускат в нещо вълнуващо и непознато.

Друг е въпросът дали след това не съжаляват горчиво за това…

Други пък изневеряват с мъж, който са срещнали в бара. Според тях, след като не са вложени любовни чувства не може да се говори за изневяра. Просто секс и нищо повече! Но дали изневярата с непознат не е по-болезнена, защото в този случай дамата рискува сериозната си връзка, заради човек, за когото не ѝ пука изобщо?

Жените изневеряват и за отмъщение. Щом ти си ѝ изневерил и тя започва да се чувства свободна да го направи. И го прави…

Тя ще ти изневери и ако не ѝ обръщаш внимание! Не сте правили секс от два месеца, вече не спиш до нея в леглото и дори не си говорите особено? В този случай тя изобщо не би се поколебала.

Жената изневерява, когато спреш да отбелязваш, че е красива. Превърне ли се веднъж в безлична домакиня, ти започваш да гледаш на нея по-скоро като майка на децата ти, отколкото на жената, с  която искаш да правиш секс. Е, тогава тя ще си намери някой, който я смята за привлекателна.

И накрая ще посочим и онези безскрупулни дами, за които изневярата си е всекидневие. Репликата "Не знаеш какво изпускаш, когато единственият човек, с когото си спала е съпругът ти” е техен стимул в живота. Днес ще е с треньора от фитнеса, а утре с колегата от съседния офис.

А съпрузите им нямат никаква представа...

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ