Мрачен любовен триъгълник в трейлъра на сериала Behind her eyes

08.02.2021, 09:00

Тръпки ни побиха!

   
 
Мрачен любовен триъгълник в трейлъра на сериала Behind her eyes

Behind her eyes е най-новата адаптация по книга от Netflix, базирана на романа на Сара Пинборо. На 4 февруари Netflix пусна официалния трейлър, който определено ни държа на нокти от началото до самия край. Шоуто следва привидно нормалния любовен триъгълник между Луиз (изиграна от Симона Браун) и семейна двойка Дейвид и Адел (изиграни от Том Бейтман и Ив Хюсън), но в един момент нещата бавно започват да излизат извън контрол.

Луиз се среща с Дейвид на спонтанно вечерно излизане и искрите се появяват почти веднага. Едва когато тя се натъква на него по време на работа и осъзнава, че той е нейният нов шеф, възникват доста неприятности. След това тя разбира, че той е женен и по някакъв начин успява да се сприятели с жена му Адел. От самото начало Адел се сближава с Луиз и започва да разказва истории за Дейвид и миналото си. Дейвид не може да остави Луиз, а постоянното лутане от едната на другата прави този любовен триъгълник един от най-откачените за всички времена. И след това идва мрачният обрат.

Няма да ти разказваме повече, защото можеш да изгледаш мрачния, но вълнуващ трейлър по-долу. А филмът излиза съвсем скоро. от 17.02 ще бъде на платформта Netflix.

***

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ