Хората разказват: Ужасяващи срещи от онлайн приложения

11.04.2020, 10:00

Не им завиждаме!

   
 
Хората разказват: Ужасяващи срещи от онлайн приложения

Да излезеш на среща с непознат/а често е нож с две остриета. Особено, ако сте се запознали онлайн в разни приложения. От екрана на телефона изглежда едно, на живо може да бъде съвсем друго. И много често можеш да се озовеш в повече от необичайна ситуация.

По форумите хората споделят своите ужасяващи истории. Нека се посмеем на техен гръб:

"Оказах се на двойна среща с майка му. Той ми каза, че той и майка му вървят в пакет. Вбесих се и нямаше втора среща."

"Отидох на Tinder среща преди няколко месеца в неделя следобед. Срещнал се с момчето около 15:00 часа. Той имаше наистина добра енергия, беше забавен и ми правеше комплименти. Мястото, на което искахме да отидем, имаше дълга опашка, затова отидохме в друг ресторант. Той започна да се налива с коктейли Май Тай. Аз изпих един, а той удари цели 3. А те са дооооста силни. Аз бях на косъм да се напия дори и от този един. Барът имаше лимит от два коктейла на човек, но той намери друг барман, за да получи трети. Напи се и започна да ми казва, че ме обича. В началото се шегуваше, но взе да става все по-сериозен. Когато напуснахме, той предложи да се омъжа за него. Аз го отрязах с шеговит тон, а той толкова се ядоса, че ме остави на един ъгъл. След това, щом се прибра вкъщи (около 17:00), започна да ми пише съобщения, в които ми казва колко му липсваш и иска да отида при него."

"Отидох на среща с момче, с което си пишех отняколко седмици и му казах, че мисля да си пробия носа, но се страхувах, че може да боли. Разхождаме се из парк сред бяла дневна светлина и тоя пич изважда безопасна игла от джоба си и си я забива в ноздрата. Кръвта започва да се стича по лицето му. Той се засмя и каза: "Виждаш ли? Не е голяма работа!"."

"С него си писахме в продължение на две седмици и до този момент нямаше нищо притеснително, така че в крайна сметка излязохме на вечеря. споделих му, че не съм излизала от известно време, защото се опитвам да спестя пари за пералня и сушилня. Каза ми, че вместо да пестя за това, че трябва да спестя за уголемяване на бюста. Дори не знаех как да отговоря, а той продължи "Не, няма нищо лошо, сестра ми и мама имаха малки цици, сложиха си силикон и изглеждат невероятно." Станах и си тръгнах още преди сервитьорката да ни донесе напитките."

"Отидохме у тях и и започнахме да се целуваме. след това той ми предложи да ми покаже по какво си пада. Съгласих се и тогава той ме хвана за крака. Изпитвам наистина ирационален страх от това да ми пипат краката, затова просто си тръгнах. На излизане стигнах до хола и се оказа, че това е домът на родителите му. Видях майка му и осъзнах, че тя е жената, при която ходех на терапия преди."

"Имам счупен зъб в задната част на устата. Стана така, че порязах пениса на момчето. Започна да тече кръв навсякъде. След тази случка си изтрих профила в Tinder завинаги."

"Срещнахме се в Starbucks. Каза ми, че е веган и че няма нищо против, че аз не съм. Поръчах си кафе със сметана в него и тя започна да крещи с цяло гърло, в претъпкания Starbucks, че съм убиец на крави. Просто си платих нещата и си тръгнах."

"Излязохме само на една среща. Тя изобщо не изглеждаше като на снимките, но реших да съм любезен и да се помотая с нея за малко. Отидохме у тях. Цялата къща смърдеше на котшка урина. Тя започна да крещи на своето чихухуа и го изрита силно в носа. Попита ме дали искам да го направим на дивана. Погледнах си в телефона и си измислих история, че баба ми умира, за да мога да се измъкна."

"Получи се съвпадение в Tinder между мен и годеникът на най-добрата ми приятелка, след партито за годежа. Направих скрийншот, но за съжаление изгубих най-добрата си приятелка. Не ме поканиха на сватбата. А бракът продължи 18 месеца."

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ