Няколко типа мъже, които да избягваш като чума

15.05.2018, 13:00

Ценете психичното си здраве!

   
 
Няколко типа мъже, които да избягваш като чума

Вчера пуснахме "Няколко типа жени, които да избягваш на всяка цена". Днес обаче няма да пропуснем мъжете. Това, че сте носител на пенис, не ви предпазва от притежанието на лоши качества, които жените трябва да избягват като чума. Просто казваме.

1. Страдащият от привързанофобия.

Той може да е страхотен пич, да е красив, да е душата на партито, да е мистериозен и амбициозен. Може би на пръв поглед изглежда, че всичко му е наред, но много хубаво не е на хубаво, както са казали хората. Единственият му проблем е, че не може/иска да се обвърже. А това може би не е малък проблем за човек като теб. Причините могат да са много, но на кой му пука. Щом не иска и това не ти върши работа, редно е да слезеш на следващата спирка, вместо да хабиш енергия в опити да го промениш.

2059134

2. Далеч от очите, далеч от сърцето.

Пичът е сладък, очарователен, сладкодумен и флиртуващ. Като цяло, всичко, което ще погъделичка интереса на една жена в негово присъствие. Ами когато тя не е наоколо? Е, той си остава същият сладкодумен и флиртуващ сладур, но със следващото момиче. Това със сигурност не е човек, на когото можеш да се довериш, освен ако и ти не си на подобна вълна. 

2059133

3. Контролиращият.

Може да ти купи луксозна рокля и да ти каже да я носиш на следващата ви среща. Разпознаваш подобно отношение като секси и романтично... докато не започне да ти нарежда какво да си поръчаш в ресторанта, какво да говориш, кого да виждаш и прочие. За него ти не си автономна личност, а трофей. Бий си камшика от тази връзка преди нещата наистина да излязат от контрол. 

49fdcf96-6a7c-d7a3-1a0b-f8af89a30713

4. Паразитът

Една амбициозна жена се нуждае от мотивиран мъж. Дори не винаги е нужно всичко в живота му да протича изрядно, стига тя да е наясно, че мъжът до нея има планове, че се старае, че гледа напред в бъдещето и проявява отговорност и активност. Да, но не всеки е роден по този начин? На някои мъже, например, задниците им са се срастнали с дивана, а дистанционното се е превърнало в естествено продължение на ръката. Докато разчита на теб да го изкарваш от ситуациите на живота, докато разчита на твоите финанси и докато винаги го усещаш като емоционален товар, между вас няма да върви. 

2059132

5. Джекил и Хайд

Той е онзи интересен, остроумен, очарователен принц, за който си си мечтала през цялото детство. Срещаш го и той те оплита в своя чар. Нямаш търпение да го представиш на всичките си приятели и членове на семейството. Опознавайки го обаче, той се оказва истински вълк в овча кожа. Независимо дали има проблеми с пиенето, пристрастен е към наркотици или просто го тресе биполярно разстройство, нямаш работа при такъв човек. 

2059131

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ