Вечните женски фантазии

17.05.2016, 19:30

За секс

   
 
Вечните женски фантазии

Жените си фантазират за секс. Може би много повече, отколкото предполагате. Но рядко си признават за какво си мислят. Или защото ги е срам, или защото сексуалните им фантазии са толкова откачени, че те самите се плашат от тях. Ние обаче знаем кои са те.

Секс с непознат

Тази фантазия и алкохолът са главните виновници някои жени да опитат секса за една нощ. Сексът с непознат значи, че няма нужда да знаят нищо за този човек, нито да му разказват нещо за себе си, просто секс, никакво обвързване. Точно за тази свобода фантазират много жени.

Секс с жена или две

Повечето жени са имали такива фантазии, някои дори са ги превърнали в реалност. Важното е, че си мислят за нещо нестандартно, като секс с друга жена, с няколко жени или с двама (и повече) мъже.

Смяна на личността

Жените фантазират за това да играят роли в секса. Представят си се веднъж като камериерката, която богатият господин ще намери да почиства хотелската му стая, като танцьорка, която се кърши в нощен клуб, като медицинска сестра, която трябва да се грижи за болен пациент и т.н. Фантазиите им никога не са свързани с работата, която наистина работят.

Да бъдат доминирани

Жените могат да побъркат един мъж в леглото, да го направят свой роб, но те тайно си фантазират някой да доминира над тях, да станат сексуален обект, връзван, напляскван и измъчван. Защо, мислите, този бозав филм по бозава книга "50 нюанса сиво" беше толкова вървежен? Просто някой написа какво искат жените, а това си е обществена тайна.

Загуба на девствеността

За повечето жени това е травмиращ момент, свързан с несигурност, болка, объркване и т.н. Но те винаги се връщат към този момент, след като вече са правили секс с различни мъже и започват да си фантазират какво щеше да е изгубят девствеността си сега, когато знаят толкова повече за секса.

Секс с по-млад мъж

Много жени мечтаят за секс с по-млад мъж, който изглежда добре и има голямо желание за секс. Мъж, когото могат да научат на някои неща. 

Секс с невероятен любовник

Около 10% от жените никога не са изпитвали оргазъм. Затова никак не е чудно, че жените фантазират за секс със страхотен любовник, който може да ги задоволи по всякакъв начин и да ги накара да изпитват оргазъм след оргазъм.

Хотелски секс

Дори и най-моралните жени са си мечтали да правят мръсен хотелски секс, след който се чувстват омърсени, използвани, празни, но задоволени. Секс, след който веднага трябва да се изкъпят.

Секс на публично място

Вероятността да те хванат по време на секс е много възбуждаща и не само за жените. Но в съзнанието си те рисуват различни картини, измислят множество сценарии за това.

Секс клубове и парти с размяна на партньорите

Жените си мечтаят да ходят на такива места, където всички около тях правят секс и всичко е позволено, примитивно.

Секс с мъжа на приятелка

Има мъже, за които тя знае, че не трябва да мисли като за сексуални партньори - мъжът на сестра ѝ, на най-добрата ѝ приятелка и т.н. Но нищо не може да я спре да има сексуални фантазии, свързани с тези мъже. Забраненият плод, знаете, е най-сладък.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ