Безумно детайлни татуировки, решени в черно и сиво  16 Виж всички снимки

19.01.2021, 13:00

Тичаме да си направим!

   
 
<p>Стилът на <span><a href="https://www.instagram.com/mrtstucklife/" target="_blank"><span style="background-image: url(../img/wline.gif);">mr</span>.T <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Stucklife</span></a> определено се отличава от този на повечето <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">татуисти</span>. Именно затова от известно време той се радва на огромно внимание в социалните мрежи. </span><span class="JLqJ4b ChMk0b">Младият татуист е от Стокхолм и р</span><span class="JLqJ4b ChMk0b"><span><span style="background-image: url(../img/wline.gif);">аботата</span> му е много подробна и фокусирана върху реализма и е вдъхновена от стилистиката на гръцките и римските статуи.</span></span></p>

Стилът на mr.T Stucklife определено се отличава от този на повечето татуисти. Именно затова от известно време той се радва на огромно внимание в социалните мрежи. Младият татуист е от Стокхолм и работата му е много подробна и фокусирана върху реализма и е вдъхновена от стилистиката на гръцките и римските статуи.

Стилът на mr.T Stucklife определено се отличава от този на повечето татуисти. Именно затова от известно време той се радва на огромно внимание в социалните мрежи. Младият татуист е от Стокхолм и работата му е много подробна и фокусирана върху реализма и е вдъхновена от стилистиката на гръцките и римските статуи.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ