Наръчник на Интернет сваляча

   
 
Наръчник на Интернет сваляча

Край на свалките в дискотеките, да живее Интернет!

Не ви се вярва? Е, ще ви се наложи. Статистиката показва, че само в САЩ за сайтове за запознанства годишно се харчат повече от един милиард долара. В България цифрите не са толкова големи, но и у нас тези сайтове се множат и се радват на все повече посещаемост. Не е изненадващо, че двайсет процента от новосъздадените двойки твърдят, че са се запознали в Интернет. Мрежата не само осигурява забивките, но и ги ускорява. Подбирането на точното момиче от сайта помага много на ергените и в крайна сметка те успяват да "се разпишат" още на първата среща в един от всеки три случая.

Въпреки всичкия този потенциал, 97% от мъжете се отказват от Интернет гаджосването през първите три месеца. Отказват се, защото нямат правилния подход и не успяват да доведат виртуалното запознанство до истинска среща. И какво излиза накрая? Тези три процента от мъжете, които знаят какво правят, обират всички яки мацки в мрежата. Но има и добра новина - съществува прост алгоритъм от действия, които значително ще увеличат шансовете ви за успех. Единственото, което ви е нужно, са правилните снимки, профил, добри параметри на търсенето и точните съобщения. Ако следвате нашите препоръки, вие и вашият профил за нула време ще се превърнете в истинска онлайн машина за свалки.

Снимки трепач:

Дори да смятаме, че жените не са толкова повърхностни като нас и не държат толкова на външния вид, това не означава, че са слепи. Огромна част от потребителите решават само като прегледат снимките дали да прочетат полученото съобщение, или не. Затова качвайте само най-хубавите си снимки. А това в повечето случаи не означава да се изтипосвате голи до кръста с гири в ръце, обградени от няколко полуголи девойки или възседнали предния капак на автомобила си.

Добра идея е да помолите приятелите си за съвет коя е най-подходящата снимка (а най-добре е тези приятели да са от срещуположния пол, ако има налични). Не правете никакви компромиси, защото дори и една лоша снимка може да развали впечатлението, което ще оставите. Това важи и за качеството на снимките – колкото по-високо, толкова по-добре. Избягвайте мъгливи изображения и знайте, че снимка от фотоапарат винаги е за предпочитате пред снимка от телефон. Добра идея е също да не се снимате истукани като за паспорт или целенасочено да позирате, най-добре е да сте в естествената си среда и най-важното - да сте усмихнати, а не да гледате като Рамбо. Все пак сме тръгнали да се запознаваме, а не да превземаме Виетнам.

Правилните съобщения и истории:

Сайтовете за запознанства са претъпкани с мъже, които просто сипят комплименти и непрекъснато натискат бутона "like" под снимките. В повечето случаи това не върши никаква работа. Жените кълват повече на истории, образи и емоции.

И така: Винаги подхождайте с чувство за хумор: Това не означава обаче да ги бомбандирате с вицове. Разказвайте забавни истории за себе си (пиянските разкази, макар и много забавни, оставете за приятелите си).

Бъдете конкретни: Споделяйте реални и точни неща за себе, защото, ако жената по случайност е преживявала нещо подобно, това си е удар в десетката.

Бъдете истински: Нека не се заблуждаваме, жените не са по-глупави от нас. Освен това изпитват непрестанен ужас, че някой ги лъже. Първото нещо, което ще направят, е да ви спретнат една проверка в "Google". Ако нещо от това, което сте ѝ разправяли, не съответства с профила ви във Facebook например – отпишете я. Като стана дума за несъответствия и вие имайте едно наум. Жените също могат да "разкрасяват" профилите си. Проучвания в САЩ сочат, че средното тегло на американската жена онлайн е чувствително по-малко от теглото извън мрежата. Жените до двайсет години послъгват средно с 3 килограма, а тези над трийсет си спестяват средно по 10 килограма. Жени, които се снимат под странни ъгли или упорито наблягат да определени части на тялото си, вероятно го правят, защото на други места не са толкова идеални.

Бъдете кратки: Излиза че Интернет потребителите попълват полетата в профилите си с неща, които смятат за интересни за отсрещната страна. Важното е обаче да не прекалявате, никой няма да чете фермани, а освен това колкото повече пишете за себе си, толкова повече може да се отдалечите от желания образ. Оставете чуждото въображение да работи само. Описанията ви трябва да са като женска пола – достатъчно дълги, за да покриват важните неща и достатъчно къси, за да будят интерес.

Прецакайте системата: Има три основни причини да сменяте често снимките и описанията си. Първо – различни вариации на профила ви ще привличат различни типове жени. Второ – всеки нов профил е втори шанс с жена, която преди това не ви е отговорила. Никоя жена не може да помни всички, които са ѝ писали, сменете снимките и за нея сте нов човек. Третата причина е най-важна, именно тогава прецаквате системата – всеки път, когато редактирате профила си, той се изкачва обратно на първата страница с мъжки потребители. Този номер увеличава до четири пъти посещаемостта на всеки профил. Това е все едно непрекъснато да сте първо предложение в "Google". Смяната на заглавието също привлича много внимание. Всичко това е нужно, защото шансът да ви отговорят е много по-голям, ако са разгледали профила ви... нали все всички сме си хубавци.

Преосмислете кое е секси: Жената, от която най-много ви се ще да получите отговор, най-вероятно е хванала окото и на другите като вас и е зарита до шия в съобщения. Мъжете винаги се нахвърлят към най-красивите жени, които, за съжаление, отговарят най-рядко. Насочете се към малко по-скромните потребителки, които всъщност може да се окажат по-хубави, а и при тях шансът за отговор е по-голям. Също така повдигнете малко възрастовата граница, почти никой не търси по-възрастни жени, а и те душа носят. Един тридесет и пет годишен мъж драстично увеличава възможностите си, ако се насочи към диапазона 30-50, вместо към 18-34.

За начало е добре да се придържате към родни сайтове, защото жените не обичат много да прескачат граници, пък и се чувстват по-спокойни, когато и двете страни боравят с едни и същи измервателни единици. За сметка на това може да се възползвате от други сайтове, които не са толкова специализирани. Facebook например – в него има милиони жени и те не са там конкретно, за да си търсят партньор, което ще свали гарда им, пък и няма да ви се налага да се състезавате с други самци. Най-добре е първо да се насочите към жените, с които имате общи приятели, защото това ще ви даде много лесна начална тема за разговор.

Избягвайте да:

Може би най-голямата мечешка услуга, която можете да си направите, е да пишете като интернет-неандерталец. Жените не обичат неграмотници, затова внимавайте, също така избягвайте досадните чат-съкращения като "asl", "rolf” "zdr" и "pls" например. Избягвайте и очевидните клишета. И накрая – пишете на кирилица. Тези неща може и да не изглеждат важни като снимките например, но да изпратите нещо от рода на "zdr daj asl pls shot mnogo ma kefi6” си е чисто самоубийство.

Не прекалявайте и с емотиконите, на никого няма да е приятно да влезе в профила си и от стената му да го посрещнат стотици усмихнати жълти личица. Освен това емотиконите са мързелива работа, по-добре изразявайте чувствата си с думи. Не е добра идея и да дебнете в сайтовете до среднощ. Това говори лошо за вас, пък и всички знаем в какво състояние сядаме най-често пред компютъра нощем.

Стремете се да:

Увеличавате бройката: Основният фактор за това колко отговора ще получите е колко съобщения ще изпратите. Жените могат да не ви отговорят поради стотици причини, но това на практика не ви касае, не трябва да го приемате лично и не трябва да влияе на увереността ви. Пишете на всяка жена със самочувствието, че веднага ще ви отговори. Много по-добре е да завършите съобщението си просто с едно "до скоро", отколкото с "много се надявам все пак да ми отговориш". Проверявайте последната активност. Колкото и привлекателна да е жената, ако не е влизала от три седмици, е добре да я оставите настрана. Ще получите най-много отговори от редовните потребители. И още – двойно увеличавате шанса си, ако пишете на жени, които в момента са на линия.

Обръщайте внимание на детайлите: това може да ви отнеме няколко минути повече, но със сигурност ще даде резултат. Щом тя се е снимала с любимата си котка, не е зле да кажете някоя добра дума за "сладурчето". И тук отново краткостта е важна, не заливайте с безкрайни обяснения, няколко думи за профила ѝ и един въпрос накрая, който да ви гарантира някакъв отговор, са напълно достатъчни. Довършвайте нещата: Ако получите два-три отговора от някоя жена, работата е наполовина свършена. Опитайте се да продължите разговора весело и непринудено, след още няколко съобщения започнете да клоните към среща. Не използвайте обаче думата "среща" директно, кажете го по заобиколен начин – "да се видим", "да се запознаем лично" биха свършили чудесна работа.

Винаги предлагайте на жените нещо, което вече сте обмислили, това им вдъхва сигурност. Предложете вместо чиста среща, посещение на някоя постановка или кино, защото това ще свали напрежението от идеята, че е просто свалка. Ако следвате тези съвети и сте достатъчно упорити, рано или късно ще се стигнете до контакт лице в лице, а след това нещата са изцяло във ваши ръце.

Едно е сигурно обаче - ще сте много по-напред от типа, който седи и дебне пияни жени в дискотеката. Късмет и наслука.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ