Женските чат грешки, които ни отблъскват

30.06.2015, 14:43

Научете се бе, женоря!

   
 
Женските чат грешки, които ни отблъскват

Така и така вече почти постоянно си чатим с някого. Ежедневната ни комуникация - както на работно, така и на лично ниво, неминуемо минава или през компютър, или през смартфон. Чатът става изключително важна част от живота ни. Там се създава любов, рушат се семейства, сключват се сделки.

Свалките, естествено, също минават през клавиатура, така че изобщо не бива да се изненадваме, че вече има правила как да си чатим и как не. И не само това - днес дори ще ви покажем кои са най-честите чат грешки, които жените допускат и по този начин, видите ли, ни отблъскват.

1. Използват твърде много емотиконки

Дразним се, когато си пишем с някоя мацка, а тя започне да ни залива с различни личица и фигурки. Понякога даже се чудим как да "разчетем" поредицата шарении. Момичета, осъзнайте се малко!

2. Отговарят веднага на съобщенията ни

Не сте ли чували, че ние, мъжете, нямаме нищо против малко да почакаме. Леко се притесняваме, когато ви напишем нещо, а вие ни отговорите след минутка. Имаме чувството, че стоите на телефона или пред компютъра и само чакате да ви пишем. Това е малко плашещо, не мислите ли?

3. Отговарят твърде кратко

Нищо не казва по-красноречиво "скучен си" от съобщения като "ок", "к", "да", "тенкс" и т.н. Ако не ви е интересно да си пишете с нас, просто преустановете, а не се е*авайте с нас.

4. Все чакат ние да ги заговорим

Ако на някой мъж все му се налага пръв да започва разговор с някоя мадама, в един момент той ще реши, че ѝ досажда и ще спре. Така че, мили дами, ако не искате мъжът да спира да ви пише, просто не се страхувайте и понякога го заговаряйте и вие.

5. Затрупват ни със съобщения

Писали сте веднъж, не сме отговорили. Добре. Писали сте втори път. Ние пак мълчим. Шансът да не искаме да ви отговаряме е огромен. Но въпреки това вие ни пишете за трети път и така тотално ни дразните.

6. Пишат ни, когато са пияни

Е, добре де, на всекиго се случва да се напие и да изпрати един куп простотии на бивши или евентуални гаджета. Но ако вие ни го причинявате всеки път, просто ще искаме да стоим максимално далеч от вас.

7. Наричат ни с милички имена

Които, естествено, са им милички само на тях, но не и на нас. НЕ И НА НАС, ПРАСКОВКЕ!

8. Търсят постоянно одобрението ни

Освен че е дразнещо, да търсите постоянно одобрението на мъжа е и кофти знак за собственото ви самочувствие. Стегнете се и правете онова, което ви кефи вас.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ