Известни актриси, които се събличат на екран (16+) 3

02.08.2017, 12:00

И ние сме им големи фенове!

   
 
Известни актриси, които се събличат на екран (16+)

Изкъсо следим кариерите на популярните холивудски актриси. Разголените им сцени са ни слабост и именно затова ви показваме любимите си актриси, които са се престрашили да се съблекат пред камерата.

Кийра Найтли

1954832

Едва навършила 16 години, тя вече показва горната част на тялото си топлес във филма "Бункерът", а след това отново я виждаме гола в "Доктор Живаго".

Ева Грийн

1954834

Тя дебютира през 2003 в драмата на Бертолучи "Мечтатели", където веднага бива запомнена от публиката заради секс сцените и големия ѝ естествен бюст. Пищна гръд актрисата демонстрира и в "Перфектно чувство", "Син Сити 2", "Пукнатини", "Бяла птица във виелица", "300: Възходът на една империя", "Историята на историите" и други.

Шарлот Генсбур

1954833

Поредната французойка, в която се влюбват в зрители и критици благодарение на голотата е Шарлот Генсбур. Шарлот надмина всички очаквания, с участието си в "Нимфоманката", което представлява четири часа порно с малко философски диалог.

Никол Кидман

1954830

Никол Кидман се появи на екрана, без дрехи във филмите "Сърфистът" и "Мъртво вълнение" още по времето, когато е била начинаеща актриса и живееща в Сидни. След това заминава за САЩ и продължава да използва вече доказаната практика.

 

 

Деми Мур

1954828

Деми Мур се снима гола до кръста още в началото на кариерата си в "За всичко е виновен Рио" и "Голяма история", "За миналата нощ", "Неприлично предложение" и други. През 1995 година Мур увеличава бюста си. В резултат на това киносалоните едва смогват да поемат зрителите, които искат да видят промените незабавно. Новата гръд Деми демонстрира във филмите "Стриптийз" и "Редник Джейн". 

 

 

Хелън Мирън

1954831

Хелън Мирън държи рекорди не само за честотата на показване на голо тяло на екрана, но също така и в продължителността на тази "сесия". За първи път актрисата се показва гола по време на снимките на филма "Age of Consent" през 1969 година.

Мариса Томей

1954829

За първи път актрисата се съблича в романтичната комедия "Фактотум". След това не може да се спре и забравя за дрехите и в "Любовник", "Кечистът" и "Игрите на дявола". 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ