Изживейте „Уестсайдска история“ и спечелете страхотни награди с Div.bg

06.12.2021, 00:00

Изживяваме „Уестсайдска история“ само в кината от 10 декември

   
 
Изживейте „Уестсайдска история“ и спечелете страхотни награди с Div.bg

Този декември живата легенда Стивън Спилбърг ни кани в киносалоните, за да се потопим в невероятната атмосфера на новата екранна адаптация на един от най-добрите и известни мюзикъли на всички времена – "Уестсайдска история".

"Уестсайдска история" за първи път е поставен пред публика на Бродуей през 1958 година. Историята е вдъхновена от класическата трагедия Ромео и Жулиета на Уилям Шекспир и разказва за любовта на младите влюбени Мария и Тони, които са членове на две свирепи, враждуващи банди – "Ракетите" и "Акулите", борещи се за контрол над суровите улици на Горен Уест Сайд в Ню Йорк. Докато съперничеството между двете банди ескалира с всеки изминал ден, любовта между Тони и Мария разцъфва и заплашва да разкъса на две целия квартал.

Резултатът от съвместната работа на легендарния Спилбърг, номинираният за "Оскар" и носител на "Пулицър" сценарист Тони Къшнър и носителят на "Тони" хореограф Джъстин Пек, е епично филмово събитие, поднасящо ни неостаряваща, силна и вдъхновяваща история, която ни дава възможност да се вдъхновим точно навреме за идващите празници, а и да спечелим страхотни филмови награди:

1 бр. кинокомплект 

2335551

1 бр. кинокомплект + оригинален тефтер от филма Уестсайдска история

1 бр. оригинална платнена чанта от филма Уестсайдска история

2335553

1 бр. оригинална тениска от филма Уестсайдска история

2335552

За да се включите в играта:

1. Отговорете на въпроса "С кой филм става популярен Ансел Елгорт, актьорът който изиграва главната роля в "Уестсайдска история"?"

A) Дедпул;

Б) King’s Man;

В) Зад волана (Baby Driver) 

2. Тагнете приятел, с когото искате да гледате "Уестсайдска история"

Имате време до 19.12.2021 г. включително. Победителите ще бъдат обявени в сайта и фейсбук страницата на Div.bg на 20.12.2021 г. 

Желаем Ви успех! 

 

 

*Играта се организира от сайта Div.bg, който е част от интернет медийна група "Новините" ЕАД.

*"Новините" ЕАД се задължава да НЕ предоставя личните Ви данни на трети лица.

* Участието в играта означава, че сте съгласни с Общите правила за ползване на "Новините" ЕАД, както и с официалните правила на играта.

 

2335396

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ