Съдбовните неща, които един мъж трябва да прави за жена си

31.03.2016, 11:00

Тя да е доволна

   
 
Съдбовните неща, които един мъж трябва да прави за жена си

Питали ли сте се някога дали на света съществува доволна жена? Ама наистина доволна. А някога виждали ли сте доволна жена? Съмняваме се. Не, не се съмняваме, сигурни сме, че не сте. Така е, защото жените, от нашата гледна точка, никога не са доволни. Могат да достигнат някаква степен на нещо, приличащо на задоволство, но не съвсем. Затова никога не оставяйте защитните си механизми в присъствието на жена и никога не си позволявайте да мислите, че сте успели да я направите доволна. Все пак можете да опитвате, нужно е да опитвате, защото иначе рискувате тя да стане доста раздразнителна, а никой мъж не иска това да му се случи. Как?

Извършвайте обикновени неща у дома

Приберете съдовете от съдомиялната, съберете прането, избършете праха от секцията, измийте с парцала, измийте терасата. Прекаляваме ли вече? Май да, но жена ви ще се разтопи от умиление, когато види, че правите нещо такова без да ви е молила. Поне 10 пъти. Направо няма да повярва и ще ви пусне повече от една усмивка.

Масажирайте краката ѝ

Много ясно, че и вие сте изморени, че искате само да се приберете вкъщи, да пуснете телевизора и да забравите за света, но поне веднъж поставете нейните нужди на първо място. Веднъж, за да не ѝ става навик и да прекалява с изискванията. Нека знае, че ѝ масажирате краката веднъж в годината, но пък го правите хубаво.

Използвайте мили думи и обръщения

Оставете "тъпа, патко" и другите подобни да си починат. Не, сериозно, винаги се старайте да се обръщате към жена си с мили думи дори и да има моменти, в които не бихте я описали с нещо различно от "гадна, тъпа, злобна патица".

Направете ѝ комплимент

Дори и днес жена ви да изглежда като камион Камаз или все едно такъв е минал през нея, намерете нещо хубаво и ѝ направете комплимент за него. Нещата никога не са само черни.

Поискайте мнението ѝ

Всяка жена иска, умира си да си дава мнението, да дава съвети. За да я накарате да се чувства добре, попитайте я какво мисли по даден въпрос. Може и това изобщо да не ви интересува, да нямате никакво намерение да се възползвате от съвета, но пак ѝ го поискайте.

Казвайте ѝ, че я обичате

Ако не е вярно, то какво правите още с тази жена. Ако е така, не се колебайте да ѝ го казвате понякога. Може и да не е напълно доволна, но поне ще се зарадва.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ