Класически начини за не чак толкова класически секс /Част 2/

05.04.2020, 10:00

Да се поразвихриш още малко!

   
 
Класически начини за не чак толкова класически секс /Част 2/

Сексът си е секс, всеки го обича, но понякога нещата не стават от само себе си или пък сте изгубили искрицата, която помага на нещата да се случват. Затова от време на време и хубаво да разнообразиш забавленията в спалнята, защото това ще повлия на положително не само на самия секс, а и на връзката ти като цяло.

Тук ще намериш полезни съвети за това как да вкараш малко пикантност в сексуалния живот и така да обогатиш горещите практики в леглото.

Добавете вкус или аромат

Много от съветите за горещ секс включват вкус или определени аромати. Можете да ближете сметана един от друг, да изпробвате ароматизиран лубрикант или пък такива презервативи. Тези занимания определено не са обичайните, на които си свикнал, но могат много да ви разгорещят.

Сменете локацията

Леглото си е легло и нищо друго не може да предложи неговия комфорт, но не ти ли омръзна вече? Изпълняването на обичайните пози на чисто ново място е истинска рецепта за успех. Независимо дали става въпрос за различна стая в дома ви, гора, паркирана кола или обществена тоалетна, сексът на ново място определено ще остане запомнен и освежаващо горещ.

Наемете си хотелска стая

Преживяването е много вълнуващо, не само защото локацията е нова и различна, а и там ще усетите пълна свобода без никакви ангажименти. Няма да се притеснявате за изцапаните чаршафи и за лекия безпорядък, който оставяте след себе си. Можете да си представите, че сте двойка, която има забранена авантюра или да влезете в каквито си искате други роли.

Бъдете спонтанни

Изненадайте половинката си докато мия чинии на мивката или пък докато се къпе. Тя може да не показва, че е в настроение постоянно, но такъв един спонтанен акт истински ще я разгорещи. Приемете го като приключение , което ще разгорещи сексуалния ви живот.

Завързани очи

Толкова сме свикнали с визуалния компонент в, че отменянето му (независимо дали ти, твоята партньорка или и двамата) може дълбоко да промени начина, по който го преживяваме.

Секс набързо

Независимо дали го правите на публично място или у дома, тази гореща секс сесия във възможно най-кратки срокове може да ви помогне отново да запалите искрата от ранните дни на вашата връзка. Няма как те да не ви липсват.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ