Създателите на "Stranger Things" разкриха ексклузивни подробности за сезон 5

15.11.2022, 10:00

Чакаме лятото с нетърпение!

   
 
Създателите на "Stranger Things" разкриха ексклузивни подробности за сезон 5
Източник: IMDB

Създателите на "Stranger Things", Мат и Рос Дъфър, намекнаха какво предстои в неделя по време на панелна дискусия в Лос Анджелис.

Братята Дъфър споделиха, че са представили петия и последен сезон на сериала по време на двучасова среща.

Мат Дъфър каза:

 "Накарахме нашите ръководители да плачат, което според мен е добър знак.", отбеляза Мат Дъфър.

Панелът за популярния сериал на Netflix беше модериран от Patton Oswalt. В допълнение към братята и сестрите, разговорът включваше изпълнителния продуцент Шон Леви и няколко членове на актьорския състав.

Рос Дъфър заяви, че продукцията върви "с пълна пара", като първият сценарий вече е предаден и се работи по втория .

"Спомням си, че в първия сезон бяхме просто изумени, че Netflix изобщо ни позволява да правим това, но във втория сезон ние наистина разработихме общ план и предистория за всичко това. Но също толкова важно, колкото и свръхестественото, сега имаме толкова много герои – повечето от които все още са живи – и е важно да приключим тези линии. Много от тези герои се развиват от първия сезон насам и е важно да направим нашите последни разкрития.", споделя още Рос Дъфър.

Запитан доколко последният сезон ще продължи да вплита влиянието на ужасите от 80-те години и поп културата, Рос каза, че виждат пети сезон като "кулминация на всички сезони". Според него това е трхният голям летен блокбъстър сезон, докато сезон 4 е  ил ппо-скоро психологически ужас.






   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ