Създателите на "Приятели" споделиха кои са любимите им моменти от сериала

08.08.2020, 10:00

А твоите кои са?

   
 
Създателите на "Приятели" споделиха кои са любимите им моменти от сериала

Сред всичките 236 епизода на "Приятели", има незабравими моменти, които ние изключително много ценим. Сигурно си спомняш постоянните изблици на Рос и култовите фрази на Фийби ("Той е нейният омар!"). Можем да извадим десетки цитати, защото сме гледали всеки епизод по минимум 15 пъти.

Създателите на сериала Марта Кауфман и Дейвид Крейн обаче признаха, че имат няколко любими момента от "Приятели", които се открояват над останалите.

Марта Кауфман например обожава епизодите, в които всяка една от главните героини ражда. По време на интервю за "Today" през 2019 г. съоснователят на сериала Кауфман обясни, че повечето фенове не го осъзнават, но и трите жени от стават майки по различни начини - Фийби чрез сурогатство, Рейчъл като самотна майка и Моника чрез осиновяване.

2241116

Пред списанието тя споделя още, че е голяма фенка на Джоуи и неговите глуповати, но забавни изказвания.

Дейвид Крейн пък много обича епизодите, в които героите празнуват Деня на благодарността. Това е така, защото се оказва, че тайфата никога не празнува този празник по един и същи начин.

2241117

В сериала има 10 тематични епизода за Деня на благодарността - по един за всеки сезон, но повечето фенове най-много обожават "The One Where Ross Gets High". Този епизод от сезон 6 включва скандалната рецепта на Рейчъл, пълна с бишкоти, конфитюр, крем, говеждо месо, грах, банани и бита сметана, плюс някои семейни драми с родителите на Рос и Моника.

Кауфман споделя и за забавните моменти по време на снимане и обяснява как Мат Лебланк редовно се е пребивал на снимачната площадка. Любимият ѝ е момент е този, в който Лебланк влиза, спъва се и пада зад дивана толкова силно, че краката му изхвърчат нагоре. Тази случка буквално кара Кауфман да падне на земята от смях. Ще ни се и ние да бяхме там, за да видим.

А кои са твоите любими моменти от "Приятели"?

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ