мацка

След суперуспешна кариера като модел, английската прелест Кара Делевин се насочи към киното и вече участва в една мащабна продукция ("Suicide Squad"), а скоро ще я видим и в друга такава - "Valerian and the City of a Thousand Planets". Сега пък...
Специални благодарности на фотографа – MISCHIEF MADNESS!!!
Понеделник е гаден ден, но поне си имаме момиче. На твоето си имаме – LILI GRACE от "INKED GIRLS".
Седмицата приключи, но ние обещаваме да продължаваме да те радваме с още повече татуирани момичета!
Специални благодарности на фотографа HUGO V!
ASHLEY DEHART е всичко това, което можеш да искаш от червенокосите жени! Дерзай!
Няма какво толкова да ти казваме – прекрасна е. Можеш да и станеш приятелче във Facebook!
Юлия Шабашова е една от тези жени, които дълго не можем да забравим и които ни навестяват в сънищата. Отново сме благодарни на фотографа Владимир Dedal Ларионов.
Всички сме чували онези вицове за имената на индианците – как се казвали "кучи гъз" и т.н. Тук обаче си говорим за нещо много различно, на твоето внимание: Олеся Сергеева. Благодарим на фотографа Владимир Dedal Ларионов. 
"Момичето няма име", но се оказа, че определено има красиво тяло! И за да не ни упрекнеш, че качваме снимки на малки момичета, можем да ти кажем, че Мейзи Уилямс е вече 19-годишна прекрасна девойка. Снимките се появяват на бял свят, след...
Днес сме ти приготвили нещо изключително специално. Американския модел Сара Джин Андервуд публикува най-новата си фотосесия, а ние немеем пред всичко природно.
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ