мацка

Алина по принцип е стилист и се занимава в обличане на хора, но за нас, нейни почитатели, тя се съблече. Горещо благодарим. Стилист на снимките е друга жена –  Ирина Соколовская.
Уикендът е слънчев, ние също. Момичето ни за неделя са казва Лиза Олсън и ни помага да приемем тъжната истина, че утре ще се върнем на работа. Специални благодарности на фотографа Jean Pierrot.
Само преди дни един клип взриви интернет и в частност социалните мрежи. В Instagram учителката Оксана Невеселой получи 372 хиляди последователя, а в Youtube само за дни, събра повече от 500 хиляди лайка. Клипът е описан като...
Момичето ни за петък е прекрасната Али Мишел. Един прекрасен завършек на работната седмица. Специални благодарности на фотографа Джейсън Лии Пери.
Ребека Куня ще те върне там, къде остави лятото – в спомените. Добро утро и прекрасен ден. Специални благодарности на фотографката Diana Mota.
Момичето за сряда се казва Ана Шанина. Показваме ти я рано, защото когато деня започне с чаша хубаво кафе и снимки на красива жена – нищо не може да те събори. Фотограф отново е Сергей Циганов, голяма професия има този човек.
Тъкмо, когато си мислим, че сме открили идеалната, светът ни се присмива и ни показва бижу като Алена Ушкова. Нямаме думи – немеем и цъкаме с език. Специални благодарности на фотографа Алексей Циганов (на някои им върви с професията, но...
23-годишната американка Шарлот Маккини е доказателство за силата на Instagram. Тя търпи неуспех в първоначалните си опити да пробие в иднустрията, но известността в социалната мрежа бързо я превръща в един от най-търсените модели в света. И ние сме...
Момчета, това е. Предадохме се, не издържаме повече и ще се женим! Няма такава жена. Специални благодарности на фотографа Сергей Королков.
Кандис Суейнпоъл е сред най-известните ангели на Victoria's Secret. Регулярно попадаща в класациите за най-печеливши мадами в модния бизнес, Кандис има както самочувствието, така и покритието за това, че е сред най-красивите жени в...
Полският модел Анита Сиркоска, е толкова прекрасна под сутрешните лъчи, че даже вълнува природата. Какво остава за мъже... както казахме – мъжете, дечковците под 16 – НЕ!
Времето взе да се разваля и май ще става все по-студено, но вярваме, че тази галерия на божествената австралийка Миранда Кер ще успее да сгрее душата ви и да върне лятното настроение поне за малко. Разгледайте:
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ