Виж едни от най-известните автоголове в историята на футбола 4

26.01.2021, 13:00

Много неприятно!

   
 
Виж едни от най-известните автоголове в историята на футбола

Като дете се е случвало, когато играеш футбол с момчетата в двора, някой от отбора изведнъж да си вкара автогол. Но това се случва и с известни футболисти, които получават милиони за да излязат на терена. Днес ще ти припомним за петима играчи, които вкарват гол на собствения си вратар:

Кристиано Роналдо

В испанското първенство, по време на мача Гранада - Реал, Кристиано неуспешно удари топката, когато съперниците изпълняваха корнер.

Джейми Карагър

През 2013 г. Джейми игра за Ливърпул в благотворителен мач срещу сънародниците си от Евертън. Когато играчът е на път да изпълни дузпа за Ливърпул, Карагър изскача отзад и му вкарва топката. Той обясни неадекватното си действие с факта, че от детството си мечтае да вкара гол за Евертън.

Андреа Масиело

През 2011 г. играчът на Бари вкара гол в собствената си врата и по-късно призна, че са му платени 50 хиляди евро за това. За тази измама Масиело беше осъден на 22 месеца затвор.

Кийрън Трипиер

Защитникът на Тотнъм рита топката към вратата си 6 минути преди края на мача, но вратарят не беше там. Някои футболисти казват, че вратарят е трябвало да извика, че не е на вратата.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ