каръци

Ако си мислите, че точно днес не ви е ден и сигурно сте най-големият карък на земята, да знаете, че сте в грешка. Има много по-низвергнати от вас същества и сега ще ви покажем някои от тях, за да си отдъхнете малко.
Има глупави хора, а има и такива, които просто не ни се коментират. Затова ви ги показваме. Запознайте се с безмерната тъпота на хората-идиоти.
На тези хора не само не им е провървяло, тях животът ги е убил. Лошо е, когато си комичен карък, не получаваш грам съчувствие и те пускат по разни сайтове по цял свят, да ти се посмеят хората. Вижте ги, заслужава си! 
Наясно сме, че понякога на хората не им върви. Често и ние самите сме най-големите каръци. И въпреки това попаднахме на няколко снимки, след които просто нямаме думи. Честно. Вижте ги и вие.
Има дни, в които цялата каръщина на света се изсипва върху главата ни. Тогава няма спасение. Всичко се троши, къса, бъркаме, падаме, оплитаме се в лъжи... Предлагаме ви заедно да видим как изглеждат и други каръшки ситуации.
Всеки човек понякога преживява кофти дни, в които му се иска да не се е раждал. Е, ако по някаква случайност точно днес ви е тъпо и хич не ви върви, предлагаме ви да видите тази галерия и да се посмеете на чуждото нещастие.
Знаем, че се мислите за най-големите каръци. Не само го знаем, ами сме напъно сигурни. Съдим по себе си. Да, но всъщност всеки е голям карък спрямо собствените си неуспехи, така че реално всички сме равни. Но някои са по-равни. Предстои ви да видите...
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ