Apple пуска нов модел лаптоп с най-силната батерия на пазара

12.11.2020, 13:00

Революция!

   
 
Apple пуска нов модел лаптоп с най-силната батерия на пазара

Apple представи новите модели лаптопи Mac. Основната им разлика от останалите модели е чипът M1, който за първи път е разработен от Apple самостоятелно. Благодарение на него тяхната производителност и скорост на работа значително са се увеличили. В новите лаптопи има и други нови функции, които ще зарадват феновете на марката!

MacBook Air


Новият лаптоп ще работи на чип M1 и ще е много по-бърз от предшествениците си. Процесорът (3,5 пъти), графичната обработка (5 пъти) и SSD устройството (2 пъти) ще работят по-бързо. Уеб камерата ще създава по-остри изображения благодарение на алгоритмите за машинно обучение. По-новите модели нямат охладител, така че работят безшумно. Air се предлага в 256GB твърд диск със 7-ядрен процесор и 512GB диск с 8-ядрен процесор.

Mac Mini


Това е малък преносим компютър, който може да бъде свързан към всеки монитор, клавиатура и мишка. Той също така работи много по-бързо от своя предшественик. Устройството има охладител, така че не бива да очаквате тиха работа от него. Mac Mini също се предлага в два модела - 256GB и 512GB.

MacBook Pro


Не се различава много от предишните модели, но новият Pro има страхотна функция - възможността да работи 20 часа с едно зареждане. Това е най-трайната батерия на пазара.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ