Най-гадните шефове в историята на киното

03.07.2014, 12:39

Истински задници

   
 
Най-гадните шефове в историята на киното

Всички шефове са тотални гъзове! Освен нашите! (Ако някой от тях чете този материал: Вие сте най-готините шефове на планетата, а на екипа много му се ходи на тийм билдинг на морето, ей така просто да си знаете).

Шефовете са онези гадни същества, които постоянно те мачкат и ти напомнят, че животът е несправедлив към теб. Те съществуват, за да ви тормозят, отнемат от положителната ви енергия и да изсмукват живота от вас. Вариантите за държанието им са няколко: някои от тях са гадни, защото голяма част от вас са бездарници и си го заслужаватe; други са гадни, защото по този начин искат да ви провокират да давате още и още повече от себе си, а трети са гадни, защото са зли, мръсни, долни отрепки по природа и единственото удоволствие, което могат да изпитат, е, когато карат някой друг да страда.

Знаете ли какво му харесваме на Холивуд? Имат от всичко по много. Темата за шефове, които са пълни начуканяци, я има от години наред, затова ние събрахме за вас някои от най-големите гадове в историята на киното, за които можете да работите. Пред тях дори онзи вампир вашият шеф и неговата неподправена и искрена омраза към вас бледнеят. Така че щом прочетете този материал, отидете и му ударете един приятелски шамар от нас и му кажете, че макар да е тотален боклук, има и много по-големи изроди от него!

Миранда Прийстли от "Дяволът носи Прада"

в ролята Мерил Стрийп

1325996

Мерил Стрийп е една от най-талантливите актриси на нашето време и беше чудовищно голяма в ролята на кралицата на модната индустрия. Самата Миранда е гадна кучка в пълния смисъл на думата. Тя е студена, жестока и просто зла. Нейната крехка асистентка минава през Ада, за да намери единственото все още неиздадено копие на новия роман за Хари Потър за дъщерите близначки на шефката си, Миранда я поглежда равнодушно и я пита: "Какво да правят те с едно копие? Да си го разделят?" В такива моменти разбираме, че сме способни да извършим убийство.

Доктор Злобюл от поредицата "Остин Пауърс"

в ролята Майк Майърс

1325991

Както името му показва, този плешив олигофрен е зъл, капризен, взискателен и откровено казано нелеп злодей. Ако поставите преценката му под въпрос или някой от "гениалните" му планове за световно господство, ви очаква гадна и мъчителна смърт в ядрото на неговата пещера в кратера на вулкан. Едно грешно изказване на масата за преговори и веднага столът ви ще бъде катапултиран в езерото от гореща магма.

Дж. Дж. Джеймсън от поредицата за "Спайдър-мен"

в ролята Дж. К. Симънс

1325995

Този е изключително дразнещ бастун, абсолютно убеден в правотата си, тъп и упорит. Единственият човек, който може да излезе на глава с такъв гадняр, е жена му. Той е олицетворение на шефовете, които са надути скръндзи и никога няма да ви дадат нито стотинка допълнително. Напротив, те по цял ден и цяла нощ търсят нови и нови начини да орежат и без друго скандално ниската ви заплата. Смърт за такива нещастници!

Гордън Геко от "Уолстрийт"

в ролята Майкъл Дъглас

1325997

"Алчността е добродетел!" Този цитат казва всичко и е въплъщение на постоянната жажда за пари през 80-те години. Геко е толкова безскрупулен, че е готов на престъпления, за да стигне до това, което иска. Има всичките пари на света, но продължава да иска още и още. Този крал на финансовите престъпления променя и преправя цифрите много преди Вълка на Лео Ди Каприо да пуши първата си трева.

Дарт Вейдър от "Междузвездни войни"

в ролята Джеймс Ърл Джоунс

1325989

Как да опишем Дарт Вейдър? Ако способността да задушава подчинените си без дори да ги докосва не е достатъчна, ще ви кажем, че той кръстосва вселената на станция наречена "Звездата на смъртта", владее "Тъмната страна на Силата" и тероризира собствените си деца.

Джон Милтън (Сатаната) от "Адвокат на Дявола"

в ролята Ал Пачино

1325990

Той има абсолютно същите характеристики като Геко, само с разликата, че е много по-лукав, зъл и примамлив. Още преди да освобождава човечеството от Матрицата и да се бие с лоши агенти и роботи, бъдещият Нео (Киану Рийвс) беше негов адвокат и към края на филма откри, че всъщност работи за истински дявол... Буквално!

Бъди Акерман от "Да плуваш с акулите"

в ролята Кевин Спейси

1325992

Отнася се със своя асистент както хлапе би се отнесло към безпомощно насекомо, ако има под ръка лупа с увеличително стъкло и пинсети. Как ви звучи фразата им за запознанство: "Ти си нищо! Ако беше в моята тоалетна, нямаше да си направя труда да пусна водата за теб. Килимчето ми за баня има по-голяма стойност отколкото ти..."

Полковник Нейтън Джесъп от "Доблестни мъже"

в ролята Джак Никълсън

1325993

Твърдоглав, дисциплиниран, раздаващ неохотно наказания на пехотинците под свое командване като един истински психопат. Неговият твърд подход го докарва до военен съд, където той изнася на останалите лекция по язвителност.

Сержант Дигнам от "От другата страна"

в ролята Марк Уолбърг

1325987

Той е корав тип, мрази новобранците, казва истината в очите и я казва по най-циничния възможен начин и никога не е от погрешната страна. Според него "Аз съм човекът, който си върши работата! Ти трябва да си другият!"

Маргарет Тейт от "Предложението"

в ролята Сандра Бълок

1325988

Тя е студена кариеристка, която няма време за нищо, което не е подчинено на нейната кариера. Тя е свикнала да получава всичко, което иска и понякога иска доста странни и лични неща от подчинените си. Тя е типичен пример за шефовете, които злоупотребяват с властта си.

Едуард Грей от "Секретарката"

в ролята Джеймс Спейдър

1325994

Той обича да "наплясква" персонала си (по един или друг начин) и е извратен сексуален хищник. Той ще накара секретарката си да пълзи по пода, ще вдигне полата ѝ и ще остави много садо-мазо белези по нейния задник.  

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ