Най-добрите смешки, които се завъртяха в социалните мрежи тази седмица!

15.10.2021, 15:00

Идеално!

   
 
Най-добрите смешки, които се завъртяха в социалните мрежи тази седмица!

Ежеседмичната ни класация на най-бруталните смешки, които опорочиха интернет е готова. Какво съчиниха изродите пред компютрите тази седмица?

 

Един мъж се оплакал на Бог, че искал да бъде жена, защото жените по цял ден седяли вкъщи и си почивали. Поискал да си смени пола с жена му и Бог се съгласил.
На сутринта мъжът (вече в ролята на жена) скочил, претоплил закуската на жена си, завел голямото дете в училище, малкото в градината. Върнал се вкъщи, приготвил обяда, прострял дрехите, минал с прахосмукачка и тъкмо да си хапне – станало време да прибира голямото дете от училище. Взел го, нахранил го, помогнал с домашните и станало време да вземе малкото от детската градина. Взел го, завел го на плуване и като се върнал почнал да проверява какво е научило голямото дете. Минали се няколко часа и се прибрала жена му. Сервирал на всички вечерята, после прибрал, сложил децата да спят и със сетни сили се домъкнал до леглото, а жена му казала:
- "Време е да изпълниш съпружеските си задължения" ...
... Минали се няколко дена и мъжът се замолил на Бог:
- "Господи, не искам повече да съм жена!"
А Господ му отговорил:
- "Късно е, синко, вече забременя!"

***

- Мамо, мамо, какво е изгаряща любов?
- Изгаряща е , дъще , когато баща ти, в тъмното, обърка вазелина с камфоровия гел...

2324288

2324284

Отишъл попът в полицията да се оплаче, че са му откраднали колелото. Дежурният му казал:- Дядо попе, нямаме време да се занимаваме с твоето колело, но все пак ще ти дам един съвет. На неделната служба започни да четеш 10-те Божи заповеди. Като стигнеш до "Не кради" крадецът сигурно ще се издаде.В понеделник попът отива пак в полицията и се обръща към дежурния:- Благодаря за съвета. Върнах си колелото, но нещата не стоят точно така. Започнах да чета Божиите заповеди, стигнах до "Не кради", обаче никой не се издаде. Да ама като стигнах до "Не прелъстявай жената на ближния си" и се сетих къде съм го оставил. 

***

Как се е получило така че красива жена като теб е останала свободна?
-Пред ЧЕ се поставя запетая и с непознати се говори на Вие.

***

Т'ва па косата, хем нищо не прави и хем все е изтощена...

***

Днес си сипах цяла лъжица олио в салатата.
Имам пари, угаждам си!

***

Защо първият въпрос на мъжете е "Имаш ли мъж?"
Започва да ме хваща страх, тия искат да ми го вземат.

2324285

2324283

2324286

МОЛБА
от Грую Пенев Пенев
стоковед при ПСП"Техноснаб"
Г-Н Началник,
През 19...г. са ожених за една запазена вдовица,която имаше голяма дъщеря.Малко след брака аз я осинових.Моят баща често ни посещаваше и в резултат на това се ожени за дъщеря ми.По този начин дъщеря ми ми стана майка, а баща ми мой зет.Жената на баща ми,т.е. моята дъщеря, която едновременно ми беше и втора майка роди едно момче, което разбира се ми стана брат и едновременно внук.Понеже съм мъж на майката на доведената ми дъщеря,то жена ми стана баба,тъй като е майка на жената на баща ми.При тези обстоятелства аз съм мъж на жена си и неин внук.
Обаче и жена ми роди дете - момче.То стана шурей на баща ми,понеже е брат на жена му, а на мен стана вуйчо понеже е брат на мащехата ми,която пък ми е дъщеря.По такъв начин аз съм дядо на себе си,тъй като жена мие баба, а аз съм нейн мъж.
Моля най - учтиво да ми отговорите имам ли право на семейни добавки за сина ми т.е. моя вуйчо.
С поздрав

***

- Вашето куче има ли родословно дърво?
- Не. Пикае, на което му падне.

***

Обява в детска градина:
"Уважаеми родители! Не вярвайте, моля, на всичко, което разказва вашето дете за детската градина! В замяна ние ви обещаваме да не вярваме на всичко, което детето разказва за вас."

***

В този дъжд, не да плачеш, ами и да се напикаеш, никой няма да разбере!

2324287

2324289

- Тате, как се запознахте с мама?
- Язе тогава карах такси, а она немаше пари да си плати.

***

След около 15 години брак, Цеко се оплакал на приятел от непоносимата си жена. Накрая въздъхнал и казал:– Край! Реших, ще я удуша.– Ти си луд! – казва умният му приятел – ще си вдовец, но в затвора. Направи така, че тя сама да се гътне. Една седмица секс нон стоп. Сутрин, обед и вечер по два пъти. На седмия ден до вечерта ще е мъртва. Послушал го Цеко и започнал да изпълнява стриктно пъкления си план. Надвечер на шестия ден, Цеко лежи на леглото и едва диша от изтощение, а скъпата простира на балкона и си пее весело. Гледа я той, гледа и прецежда злобничко през зъби:– Пей, пей твойта мама, един ден живот ти остана!

***

Бах го!
Прибрах се пиян!
Кучето ме нацелува, а жената не престана да лае!

***

- Миличък, нали днес ще ми дадеш пари да си купя онова кожено палто?
- Не. Днес ме боли главата.

2324290

2324292

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ