Най-готината работа за мъже

29.04.2012, 13:21

Изберете си от списъка

   
 
Най-готината работа за мъже

Когато бяхме деца, мислехме, че най-готината работа, която може да има един мъж, е или като боклукчия (защото се вози отзад на камиона и е супер яко), или като някой смелчага с маска, наметало и други подобни маскировъчни материали. Само защото вече сме пораснали, не означава, че трябва да спрем да се стремим към достигане на съвършенство. Предлагаме ви четири от най-яките професии за мъже, които също могат да ви накарат да се чувствате като супергерои.

Ловец на глави

Като малки може и да сте били добронамерено настроени към органите на реда, но в момента прекарвате по 10 часа в офис и единственият закон, който спазвате, е корпоративната политика на фирмата. Престанете да плачете над папките с документи на бюрото ви, защото все още има начин да се борите за справедливост и правда като станете ловец на глави. Като такъв ще преследвате скапаняци и ще ги водите за ръчичка към затвора.

Охрана на важни хора

Осъзнайте се, да бъдете Джордж Клуни всъщност е най-яката работа на света, но нека бъдем реалисти. Следващата работа по готиност е да бъдете охрана на важни хора. Разбира се, за целта ще ви трябва специално обучение, сертификати и сериозна пресявка, последвани от упорита работа и връзки, връзки, връзки. Въпреки че правилата на тази работа ви ограничават и не ви разрешават да разбивате физиономията на всеки, който ви дразни, все пак ви остава честта, ако пожелаете, да поемете куршума, предназначен за Калин Врачански. Или пък не.

Корпоративен шпионин

Тази работа по някакъв начин е близка до онова, което би трябвало да прави истинският Джеймс Бонд. Кариера в корпоративния шпионаж е една от най-готини професии, които можете да практикувате. Причините са всички онези тайни операции, засягащи интереси, правителства и многобройни развратни любовници.

Тестер на компютърни игри

Добре де, вероятно онази тъпа футболна контузия, която си причинихте преди години, ви спира от динамичните възможности, които дават предишните ни предложения. Но винаги можете да се превърнете поне във виртуален юначага като изпробвате компютърни игри и на всичкото отгоре ви плащат за това. Сега като се замислим, това май е най-готината професия, която всеки би искал да има: по цял ден си цъкаш игрички, за да помагаш на нищо неподозиращите геймъри по цял свят. Ще трябва обаче да сте търпеливи, защото подобни интригуващи предложения за работа не се получават всеки ден.

Източник: Made Man

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ