Най-идиотският начин да умреш

20.10.2012, 11:27

   
 
Най-идиотският начин да умреш

Не бихме предположили, че кактусът, преждата или супата могат да бъдат толкова смъртоносни. Но някои нещастни души, на които късмета определено им е изневерявал, са срещнали черния човек с косата по един доста нелеп начин. Като например Илда Виктор Масиел (88 г.), на която по погрешка ѝ била инжектирана супа. Да, много е лесно да объркаш обезболяващите с вкусния бульон до леглото на болната. Това особено важи, ако си медицинска сестра в бразилка болница.

И това е нищо. Вижте едни от най-странните начини, по които някои хора са починали.

Смърт от робот

През 1981 г. 37-годишният японец Кенджи Урада, който бил инженер в Kawasaki, "инцидентно" бил блъснат от робот върху шлайф. Урада просто не успял да изключи човека-машина. Това го прави един от първите (най-вероятно и не от последните) хора на планетата, убити от роботска ръка.

Смърт от кактус

През 1982 г. 27-годишният Дейвид Грундман бил премазан до смърт след "плевене на кактуси". В неговия случай означавало стреляне в колосален кактус, който инцидентно паднал върху него.

Смърт от оргазъм

След 14 години на безбрачни отношения, Сачи и Томио Хидака най-накрая се отдали на сексуалните си желания една романтична вечер през 1992 г. По средата на това, което е трябвало да бъде един сериозно страстен сексуален акт, и при двамата 34-годишни японци сърдечната дейност се изгубила и двойката починала. Доказателство, че е добре да сте се разделили с девствеността си преди да навършите 30 г.

Смърт от тампони

През 1996 г. 26-годишният Марк Глийсън починал от задушаване след като бил натъпкал носа си с тампони, за да облекчи неспирното си и дразнещо хъркане. Е, ако не беше умрял от тампоните, най-вероятно щеше да умре от срам.

Смърт от прежда

Съсобственикът на текстилната компания Thomas & Sons, 47-годишният Пол Томас буквално бил "погълнат” от гигантско кълбо прежда, след като бил завлечен от една от машините във фабриката през 1987 г.

Аматьор, да си беше взел 100-200 котки и нямаше да имаш проблем.

Източник: Maxim

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 3
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 22.10.2012 | 11:04
3 Такива неща ми се стръват малко фантастични, ама да речем, че им повярвам - толкова е непонятно странно. А пък това с оргазма си е чиста проба късмет.
от Не е посочен | 22.10.2012 | 09:58
2 наистина доста нелепи начини да умреш,но пък никой не избира смъртта си,не се знае с нас какво ще се случи някой ден...
от Не е посочен | 22.10.2012 | 09:58
1 "Смърт от оргазъм" - ехеее! Не мога да го повярвам това. Какво можеш да изведем от тази ситуация - правете секс по-често, за да не умрете по време на секс.
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ