Готини джаджи, с които ще прeкараш цяло лято на балкона

03.06.2020, 09:30

И още как!

   
 
Готини джаджи, с които ще прeкараш цяло лято на балкона

Лятото идва и балконът ще става все по-посещаван през следващите месеци. Той ще ти е особено необходим, ако все още предпочиташ да спазваш социална дистанция и да не излизаш много често. Затова ще е добре да го освежиш малко, за да ти е приятно времето, прекарано на него.

Ето няколко интересни предложения!

Стойка за растения

2230902

Балконът ще придобие съвсем различен вид, ако на него има много растения. Още по-добре, ако са засадени в готини саксии, поставени на красиви стойки.

Мрежа

2230903

Мрежата е изключително необходима за балкона през лятото, защото предпазва от парещото слънце и създава приятна прохлада.

Барбарон

2230900

Представи си удоволствието да седиш на балкона през летните вечери и да четеш книга. През зимата може да се използва и в апартамента.

Малка маса

2230901

На балкона ти трябва да има стилна маса, на която да можеш да работиш на чист въздух. Тя е доста малка, така че пасва дори на най-тесния балкон. Ако имаш нужда от повече място, масата е лесна за сгъване.

Килимче

2230905

то определено ще внесе уют на терасата. В такива случаи е по-добре да избереш килимче от изкуствени или синтетични материи - те няма да се влошат като естествените, а грижата за тях е лесна.

Осветление

2230906

Ако искаш пък да внесеш малко романтика и с жената да вечеряте под съпровода на ефектни лампички, ето какво ти трябва. Това е градинска водоустойчива гирлянд.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ