Когато кумата ти е динозавър, значи всичко е ок

05.09.2019, 11:00

Весела сватба е била!

   
 
Когато кумата ти е динозавър, значи всичко е ок

Сватбата е паметен момент за всеки. За някои животът свършва, когато си кажете "Да" пред олтара, за други пък щастието тепърва предстои. На всяка сватба има и по един веселяк, който да разведри обстановката. Една мацка обаче изуми всички нас с идиотията си!

Кристина, на 38 години от Тексас се облече в костюм на динозавър за сватбата на сестра си и сподели свое изображение от церемонията във Фейсбук след сватбата на 10 август. Надписът в публикацията: "Когато си кума и ти дадат позволение да носиш каквото си поискаш ... не съжалявам за нищо".

"Преди около година голямата ми сестра ме помоли да бъда нейна кума", -  спомня си Кристина. "Тя, знаейки, че не съм голям фен на официалните рокли и че вероятно няма да имам много пари, за да си купя нещо наистина хубаво, ме успокои, че мога да избера всяко облекло, което поискам. Опитвах се да измисля нещо, което бих бил готов да нося повече от веднъж и си мислех, че, ако ще харча повече от 50 долара, искам да е костюм на динозавър." - добавя още тя.

Виж брутално видео от сватбата с динозавърската кума. Ние здраво се посмяхме!

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ