Маколи Кълкин навършва 36 2

26.08.2016, 09:00

Чувствате ли се стари?

   
 
Маколи Кълкин навършва 36

Любимият коледен филм на телевизиите без съмнение е "Сам в къщи". Една от най-хитовите комедии в историята дава старт на кариерата на 10-годишния Маколи Кълкин. През 90-те той се превръща в един от най-успешните деца актьори изобщо. Но със славата често се появяват и проблемите с алкохол и наркотици. Така идването на новия век маркира залезът на Кълкин. Макар и вече да е чист, по-рано през годината той обяви, че е приключил с киното. Днес той навършва 36 и ние му пожелаваме много здраве и успехи в новите начинания. Сега в негова чест ще ви представим 7 интересни факти за любимия "Сам в къщи":

1. Доналд Тръмп има кратко участие в "Сам в къщи 2"

 

 

2. Робърт Де Ниро е бил оригиналният избор за ролята на Хари

Можем само да гадаем колко по-различен щеше да е мозъкът на "мокрите бандити", ако беше изпълнен от Де Ниро. Но погледнато от днешна гледна точка, трудно някой може да е по-добър от Джо Пеши в тази роля.

3. Тарантулата е била истинска

Домашният любимец на Бъз е бил съвсем истинска отровна тарантула. Даниел Стърн (Марв) е позволил да я сложат на лицето му, но се е съгласил на само един дубъл. За да не изплаши животното той не е крещял наистина по време на заснемането. Крясъкът е бил добавен в последствие. 

1769051

4. Снимката на гаджето на Бъз е всъщност на момче

За да не се подиграва на малко момиче във филма си, режисьорът Крис Кълъмбос използва момче. Кевин не е много впечатлен когато вижда снимката, така че смешката е сполучлива.

1769050

5. Джо Пеши избягвал Маколи Кълкин по време на снимките

Пеши се е опитвал да се показва на Кълкин възможно най-малко, за да може да всява истински страх у него по време на снимките. 

6. Чичо Франк също е бил замислен като злодей

Въпреки отвратителното си държание, чичото на Кевин не прави нищо лошо по време на филмите. Оригиналната идея обаче не е била такава, като сценаристите са искали той да оказва помощ на крадците, но в крайна сметка са се отказали.

7. В реалния живот Хари и Марв щяха да умрат мнооого пъти (общо 23)

Това клипче на Screen Junkies го демонстрира отлично:

 

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ