Целият интернет полудя заради тази снимка

28.12.2016, 21:00

Просто мацки, които пийват биричка... или пък има още нещо?

   
 
Целият интернет полудя заради тази снимка

Интернет може да бъде както много забавно, така и много странно място. Безкрайното съдържание в мрежата е в състояние да ви забавлява ежедневно, но също така много често може да ви шокира и изпрати на ръба на екзистенциална криза. 

Днешният ден не прави изключение в това отношение и виновникът за това е една напълно обикновена снимка. Тя беше публикувана в Reddit и бързо обиколи света сеейки разруха, ужас и раздори сред хората. На снимката се виждат 6 момичета, които удобно са се настанили в някакво заведение и си пийват биричка, без изобщо да предполагат за реакцията, която заснемането на този момент ще предизвика.

1829096

И причината за всичко това е, че... един чифт крата липсват!!!

Да, погледнете отново. Няма ги. Просто ги няма. И реакцията на интернет се простираше в различни степени на шок, ужас и объркване. Над 500 коментара по-късно вече се бяха появили редица теории, най-правдоподобната от които бе, че момичето в средата на дивана е "диванен кентавър".

Все пак се появи и човек, който да убие забавата и да покаже, че всъщност няма липсващ чифт крака. За целта той включи и удобно упътване:

1829098

Благодарим ти, неизвестен интернет човеко! Спаси ни от ужасяващата мисъл, че може да сънуваме "диванени кентаври" в хубавите последни дни от годината. Сега просто ще си сънуваме обикновени мацки с два обикновени и съществуващи крака, както си му е реда. Всичко е наред.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ