Внимание! Гигантски котки превземат света!  14 Виж всички снимки

06.02.2021, 10:00

Не е зле!

   
 
<p>Артистът <a href="https://mrmattmccarthy.com/" target="_blank">Мат <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Макарти</span></a> използва любимото ни нещо на света, а именно котките, за да създаде неповторими сюрреалистични пейзажи. В случая котките са гиганти и са поставени на известни световни <span style="background-image: url(../img/wline.gif); background-color: #ffffff;">локации</span>, всявайки смут из случайните преминаващи. Идеята много ни допада и сме сигурни, че и на теб ще ти хареса!</p>

Артистът Мат Макарти използва любимото ни нещо на света, а именно котките, за да създаде неповторими сюрреалистични пейзажи. В случая котките са гиганти и са поставени на известни световни локации, всявайки смут из случайните преминаващи. Идеята много ни допада и сме сигурни, че и на теб ще ти хареса!

Артистът Мат Макарти използва любимото ни нещо на света, а именно котките, за да създаде неповторими сюрреалистични пейзажи. В случая котките са гиганти и са поставени на известни световни локации, всявайки смут из случайните преминаващи. Идеята много ни допада и сме сигурни, че и на теб ще ти хареса!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ