Кариерата на Том Харди в клипове 5

21.07.2012, 15:21

Титан!

   
 
Кариерата на Том Харди в клипове

Темата за новия филм за Батман става все по-актуална. За съжаление към нея вече можем да добавим и трагичния инцидент в Колорадо, при който идиот откри огън срещу зрители на "Черният рицар: Възраждане" и уби 12 души. Уви, по света е пълно с ненормалници, на които дори им се разрешава да имат оръжие.

Минаваме встрани от неприятната тема и се насочваме отново към предстоящия да излезе у нас на 27 юли най-нов филм за Батман. Съвсем скоро ще прочетете впечатленията ни от самия филм, но сега бихме искали да ви обърнем внимание върху Големия лош персонаж в "Черният рицар: Възраждане". Става дума за Бейн, който е изигран от брутално талантливия Том Харди. Решихме да ви представим кариерата му, но не с обикновено описание на филмографията му, а с няколко клипчета, които нагледно да демонстрират някои от основните роли, през които е минал преди да се превърне в Бейн.

"Стар Трек 10: Възмездието" (2002)

В тази сцена от "Стар Трек 10: Възмездието" ще видите Том Харди като Шинзон – клонинг на Жан-Люк Пикар. Игнорирайте факта, че прилича на скинар, облечен в дрехи на Лейди Гага и ще разберете защо за тази роля беше номиниран за награда "Сатурн" за най-добра поддържаща мъжка роля.

"Лейър Кейк" (2004)

Стигаме до 2004 г., в която Харди е в екип с Даниел Крейг-Джеймсбонда.

"Bronson" (2008)

Четири години по-късно и 19 килограма повече – Том Харди се завръща с филма "Bronson". В него играе най-популярния британски затворник, въоръжен с мустак. Актьорът прави страхотна роля и получава признанието на всички. Ако още не сте го гледали в този филм, попълнете бързо пропуска си.

"Генезис" (2010)

Харди е част от екипа на един от най-добрите филми за 2010 г. Това е първата му съвместна работа с режисьора Кристофър Нолан, а много хора смятат, че именно участието му в "Генезис" е спомогнало за получаването на ролята на Бейн.

"Warrior" (2011)

Тук Харди е в ролята на бесен ММА боец.

Припомняме ви, че премиерата на "Черният рицар: Възраждане" е на 27 юли. А, както може би вече сте забелязали от трейлърите и плакатите, Том Харди отново е физически неузнаваем. Повярвайте ни, във филма той е огромен. А актьорският му талант е категорично неоспорим.

Източник: OnTheBox

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 6
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 08.10.2012 | 13:49
6 Том Харди е голям актьор. Мисля че от тук насетне го чакат само добри рои в успешни продукции
от Не е посочен | 23.07.2012 | 16:24
5 Смятам че тепърва ни предстои да видим Том Харди в най-силната му роля а именно на злодея в "Черният рицар: Възраждане"
от Не е посочен | 23.07.2012 | 16:23
4 "Лейър Кейк" е много як филм, Том Харди и Даниле Крейг са страхотен тандем
от Не е посочен | 23.07.2012 | 10:28
3 Том Харди положително е много талантлив,а идеята ви да представите кариерата му в клипчета е страхотна,заслужава адмирации!даже според мен трябва да направите още подобни компилации от филмите на други известни актьори
от Не е посочен | 22.07.2012 | 10:58
2 ПОВИШЕТЕ ПРИХОДИТЕ СИ С НАД 600-900 $ НА МЕСЕЦ! - ЕТО ТУК- http://easymoneybg.ovo.bg/ - ЩЕ ВИ ПОКАЖА КАК СТАВА ВСИЧКО ОТ САМАТА РЕГИСТРАЦИЯ ДО КАК ДА СИ ВЗЕМЕТЕ ПЕЧАЛБАТА. ЗА ДА ИЗКАРАТЕ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ НЕ Е НЕОБХОДИМА ДА ИМАТЕ СОБСТВЕН САЙТ ,БЛОГ ИЛИ ФОРУМ , ИЛИ ПЪК ДА ПРИТЕЖАВАТЕ ПОЗНАНИЯ ПО ПРОГРАМИРАНЕ. НАЧИНЪТ,КОЙТО ЩЕ ВИ ПРЕДСТАВЯ Е ЛЕСЕН И ОТНЕМА САМО НЯКОЛКО МИНУТИ НА ДЕН. ЕДИНСТВЕНИТЕ НЕЩА ,ОТ КОЙТО ИМАТЕ НУЖДА , КОМПЮТЪР С ИНТЕРНЕТ , ВРЕМЕ И ПОСТОЯНСТВО. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ТОЗИ АДРЕС : http://easymoneybg.ovo.bg/
от Не е посочен | 22.07.2012 | 08:52
1 Повече информация по темата намерете на този адрес ---> http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/38272
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ