Любопитни факти за актьорa Арън Пол от "Breaking Bad"  2 Виж всички снимки

25.09.2019, 11:00

Интересно!

   
 

Арън Пол изигра Джеси Пинкман в сериала "Breaking Bad". На 11 октомври Netflix ще пусне пълнометражно продължение на сериала, в което Джеси ще бъде главен герой.

Актьорът е роден в град Емет в Айдахо в семейството на баптистки свещеник. Участва в църковни и училищни пиеси. Веднага след като завършва средното си образование, заминава за Лос Анджелис, за да стане професионален актьор. Арън Пол вече е на 40 години. В деня на последните снимки на "Breaking Bad" актьорът си прави татуировка в чест на сериала, която изобразява фразата "No Half Measures".

2184649

Арън Пол е висок 173 сантиметра.

Актьорът е учсствал в множество филми и сериали, част от които са: "Бевърли Хилс 90210", "Мисията невъзможна 3", "Need for Speed: Craving for Speed", "World of the Wild West".

Арън Пол и Брайън Крeнстън ръководят общ бизнес

Двамата актьори стават приятели по време на заснемането на сериала. Те дори решават да ръководят общ бизнес като произвеждат традиционната мексиканска алкохолна напитка Mescal. Брандът им се нарича "Dos Hombres". Напитката може да се закупи тук.

2184651

2184650

През 2013 г. Арън Пол се ожени за Лорън Парсекиян. Те се запознават на музикалния фестивал на Coachella. Двамата имат дъщеря, която се казва Стори Анабел Пол.

2184652

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ