Странните фобии на знаменитостите

26.10.2020, 09:00

И тия не са в ред!

   
 
Странните фобии на знаменитостите

Всички сме хора, всички сме страхуваме от нещо. Дори богатите и известните имат фобии, за които дори не сме предполагали. Ето кои са знаменитостите с най-странните фобии.

Меган Фокс се страхува от хартия

2254928

Актрисата признава, че мрази сухата хартия и дори се страхува от нея. Когато Меган чете сценариите, тя винаги държи чаша вода до себе си, в която топи ръка, преди да обърне страницата.

Алфред Хичкок се е страхувал от яйца

2254933

Майсторът на ужаса не се страхувал от кръв, а от яйца. Този страх дори има име - овофобия. Хичкок казва, че няма нищо по-отвратително от мазането с жълтък.

Никол Кидман се страхува от пеперуди

2254930

Известната актриса има лепидоптерофобия - така се нарича натрапчивият страх от пеперудите. Никол Кидман твърди, че има нещо зловещо и странно в пеперудите.

Матю Макконъхи се страхува от въртящите се врати

2254932

Макконъхи не обича въртящите се врати и се страхува да не се забие в тях. Очевидно актьорът има клитрофобия - страхът да не остане в капан.

Франклин Д. Рузвелт се страхувал от числото 13

2254934

Американският президент бил ужасен от "нещастната" дата. Рузвелт никога не можел да има 13 гости на масата и отказвал да пътува никъде на 13-то число от месеца. Рузвелт не бил сам в този страх - такава фобия съществува и се нарича трискаидекафобия.

Скарлет Йохансон се страхува от птици

2254931

Актрисата казва, че има нещо в крилата и клюновете, което я ужасява.

Адел се страхува от чайките

2254929

Певицата Адел се страхува от чайките. Този страх също има име - ларидофобия. Адел се страхува от тях, защото като дете е била нападната от чайка.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ