излагации

Ким Кардашян з пореден път шокира широката общественост като се появи с тоалет, сякаш излязъл от филм на ужасите. От глава до пети в черна кожа, Ким предизвика истински фурор. Вдъхновени от абсурдния тоалет, онлайн ентусиасти си направиха майтап с...
Тези снимки подкрепят нашето твърдение, че не всеки трябва да получава книжка и да излиза с автомобил на пътя. Днес ще се посмеем, но положението е плашещо!
В стремежа си да бъдат забелязани, някои търговци предприемат доста крайни действия, създавайки продукт, който репликира нещо марково. Е, в повечето случаи подобни продукти не ни привличат изобщо, а даже изглеждат съмнително. Поне може да се посмеем.
Учителите също не са безгрешни. И те се излагат, и те допускат грешки, и на тях им се иска понякога да потънат в земята от срам. Ето ги и най-големите изцепки, които учители споделят онлайн. Ученичка от моя клас ми даде поничка тази сутрин и я...
Социалните мрежи за тооолкова фалшиви, че вече ни е писнало да ги използваме... особено заради хората, които ще видиш в следващите снимки. Какво изобщо са си въобразявали?!
За пореден път някакви хора се излагат, преобразявайки се в нещо, на което и извънземните ще завидят. Спрете се бе, хора! На нищо не приличат тия снимки!
Тук няма да видиш обработени снимки с филтри като в Instagram. Руските социални мрежи си имат свой собствен чар. Те отразяват живота такъв, какъвто е - смущаващ и непредсказуем.
Не знаем някои хора от луната ли падат, имат ли контакт с главния мозък... В кой свят това е нормално?
Подбрали сме ви няколко снимки, които са на спортна тематика, но акцентът е далеч от спортния. Много са смешни, а участниците в тях със сигурност ги е срам и биха искали тези снимки някак да бъдат изтрити.
Всички сме чували приказката, че пияната жена е грозна картинка. Понеже не сме категорично съгласни с това твърдение, а и защото смятаме, че е твърде крайно, днес решихме да го оборим, като ви покажем, че всъщност наквасените дами могат да са...
В зората на социалните медии бе изключително трудно да ограничиш достъпа до снимките си, да определиш кой може да ги вижда и кой не. Днес обаче нещата са много по-напреднали и всеки разполага с настройки за това кой вижда или не вижда всяка...
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ