5 знака, че сте се оженили за най-добрата жена

30.05.2016, 19:30

Изборът ви е бил правилен

   
 
5 знака, че сте се оженили за най-добрата жена

Струва ни се, че бракът вече не е цел за младите, а е по-скоро забавление, чрез което двама души да покажат на света, че много, ама много са се харесали. Да, но понякога, след някоя и друга година, едната половинка от "цялото" леко започва да се разклаща и да се чуди дали решението да се събере с този човек е правилно. Е, ако в този момент се намирате в подобна ситуация и се питате дали жената до вас, с която официално се водите семейство, е правилният избор за вас, сега ще ви помогнем да откриете отговора.

1. Винаги ви намира за секси, дори когато сте в ужасно състояние

Може в момента да сте космата, потна, пияна свиня, но ако вашата жена все още е склонна да преглътне вида ви и да ви прегърне, значи сте ударили джакпота.

2. Смее се на тъпите ви шеги, защото знае историята зад тях и освен това ви обича

Вашите шеги често изобщо не са смешни и вие го знаете, но също така знаете, че именно те карат жена ви да се смее с онзи сладък звънлив смях, който някога ви е накарал да се влюбите в нея. Най-якото е, че тя го прави от сърце.

3. Предпочитате да сте си с нея на дивана и да гледате филм, вместо да сте на някое парти

Усещате ли, че постепенно сте започнали да намразвате купоните и все повече да харесвате спокойните вечери с любимата ви жена, вечерята, бирата и тишината? Не, това не означава, че остарявате, а че знаете какво ще се случи на партито и предпочитате да прекарате времето с жена си.

4. Тя все още успява да ви изненада

Тя продължава да ви прави малки подаръчета, да ви целува ненадейно и да ви изненадва. Щом намери сили за такива неща, значи ви обича и сте направили възможно най-добрия избор.

5. Това, което не умеете, тя го прави идеално. И обратното

Ако в крайна сметка сте осъзнали, че вашата жена може да прави неща, в които вие сте доста зле, а пък тя разчита на вас точно в областите, в които блестите, значи сте си намерили перфектната половинка. Завиждаме.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ